Search This Blog

Saturday, August 17, 2013

oDesk MS Execl 2000/2003 Test Answers- 2

How to 100% Pass Excel 2003 oDesk Test Following below..............
It is running wise to revise for any oDesk test before trying it out. Try to understand apply them in your daily office life and any freelancing test.
It’s writing on experience of what you are dealing with and gives a better position to enable you answer questions even when they are twisted.
I wish you all the best and best luck.................
Listed to important information about the current time MS Execl 2000/2003 Test Answers on oDesk. The following information is below --------

Question 34: To delete a specific cell as well as the text within it, make the cell active and then
Ans: click Edit and then Delete

Question 35: Which of the following is an absolute cell reference
Ans: $B3

Question 36: To select nonadjacent cells, columns, or rows, you must
Ans: hold down the Ctrl key while clicking column, row header, or specific cells

Question 37: When copying selected cells to a new location, you must position the mouse pointer on any border around the selected cells until it turns into a(n)
Ans: arrow pointer

Question 38: When data is linked, a change made in a linked cell is automatically made to other cells in the link.
Ans: True

Question 39: Which of the following function would return a value of 8?
a. roundup(8.4999,0)
b. rounddown(8.499,0)
c. round(8.4999,0)
d. a and c
Ans: e b and c

Question 40: Selected cells and cell contents can be moved or copied within a worksheet but not between worksheets.
Ans: False

Question 41: Time in a cell in Excel is stored as a decimal fraction representing a portion of the day
Ans: True

Question 42: The PMT function is used to calculate a loan payment based on a variable interest rate, payment, and the time period.
Ans: False

Question 43: The gridlines that appear on your worksheet will print as displayed.
Ans: False

Question 44: The FV function is used to calculate the future value of an investment based on a periodic constant payment and interest rate
Ans: True

Question 45: To apply page numbering to a worksheet page, which option in the Page Setup dialog box should you choose
Ans: Header/Footer

Question 46: If a function is included in an argument within a function, it is called a
Ans: Nested Function

Question 47: What should you add before a fraction to avoid entering it as a date, e.g. 1/3, in Excel?
a. F
b. //
c. zero
d. FR
Ans: e. zero space

Question 48: If you want row and column headings to print, which tab do you click from the Page Setup dialog box?
Ans: Header/Footer

Question 49: A new workbook initially contains this many sheets
Ans: Three

Question 50: An Excel workbook saved in HTML format allows Internet or intranet users to have access to workbook data even if they do not have Excel installed
Ans: True

Question 51: Once the chart is created, data can only be changed in a chart located in the same worksheet as the changed cells
Ans: False

Question 52: What value is displayed if the formula =2+"$9.00" is entered into a cell?
a. $11
Ans: b. 11
c. 2+$9.00
d. $11.00

Question 53: Certain chart elements automatically inserted in a chart created by Chart Wizard include a chart legend, labels for the x-axis and y-axis, and a chart title
Ans: False

Question 54: You can double-click a chart element to display the appropriate formatting dialog box.
Ans: True

Question 55: You can change the size of an image by using the white sizing handles.
Ans: True

Question 56: To make the image taller or shorter, use the middle sizing handle at the left or right side of the image.
Ans: False

Question 57: Which of the following is not a tab on the Chart Options dialog box?
Ans: Patterns

Question 58: This question is based upon the figure shown below
Which toolbar is shown in the figure?
Ans: a. Forms toolbar
b. Standard toolbar
c. Formatting toolbar
d. Chart toolbar
e. WordArt toolbar

Question 59: This chart is the default chart
Ans: Column Chart

Question 60: Which of the following displays the contents of the active cell?
Ans: Formula bar

Question 61: A worksheet is an individual page or tab in the workbook.
Ans: True

Question 62: You can copy cell formats from one cell to another by using the
Ans: Format Painter

Question 63: What will be the output of the function IF(ISNA(MODE(B1:B4)),0,MODE(B1:B4)) when it is applied to the data series given below?

Ans: a. #N/A
b. 27
Ans: c. 0
d. Error

Question 64: When you clear the contents from a cell, the formatting of the cell is also lost.

Question 65: How can you select all the blank cells in your worksheet?
Ans: a. This must be done manually as it is not automated through any built-in feature
b. Chose Edit->Select->blank under the main menu
Ans: c. Choose Blanks in the Edit ->Go TO->Special menu option
d. Choose Blanks in the View->Go To->Special menu option

Question 66: You have entered test in a cell which is too big for the cell. You want the text to appear in multiple lines inside the same cell. What will you do?
Ans: Use the wrap txt option in the Format->Cells>Alignment Menu

1 comment: