Search This Blog

Friday, July 19, 2013

U.S. English Basic Skills Test Answers 2013-2014-4

 Hi Friends, I introduce a way to pass the oDesk take a look at answers any subject. This is often oDesk, Freelancer, Vworker, Elance US English Basic ability take a look at queries and answers. Who need to construct their career at Freelancing sector and oDesk or any Marketplace this take a look at is imperative for them. There square measure forty Multiple selection queries. Every question has between a pair of to eight choices of that one or additional could also be correct. If you benefited from this post, please share it. Thanks of all. to ascertain the oDesk US English Basic Skills take a look at Question & Answer Update


Previous ................3.                Previous ................3

Question 73: Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
Julia, who is studying to be ________ foreign correspondent, is currently doing ______ internship in ______ Middle East _____ will return before the end of _______ year.
a. (no article required), an, the, but, the
b. the, a, the, however, a
c. a, an, (no article required), yet, a
Answers:  d. a, an, the, but, the

Question 74: Which of the following sentences does NOT illustrate correct verb and verb tense usage?
a.) These repetitive and misleading guidelines could easily be interpreted in several different ways.
Answers:  b.) Clarabelle's mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.
c.) The Imagist movement in poetry is commonly regarded as having begun in the early twentieth century.
d.) We all danced across the lawn and lifted Zoe above our heads in triumph.

Question 75: Which of the following sentences is punctuated correctly?
a.     ‘Come here, she said, and let me get a good look at you.’
And: b.     Come here she said, and let me get a good look at you.
c.     “Come here,” she said. “and let me get a good look at you.”
Ans: d.     “Come here,” she said, “and let me get a good look at you.”

Question 76: Read the original sentence below and then choose the rewritten sentence that illustrates proper sentence structure.
ORIGINAL SENTENCE:
It is easy to carry solid objects, but the same cannot be said of liquids.
REWRITTEN SENTENCES:
a. Unlike liquids, solid objects are easy to carry.
Answers:  b. Unlike liquids, we can easily carry solid objects.
c. Unlike liquids; solid objects can easily be carried.
d.     Unlike liquids, solid objects easy to be carried.

Question: 77  Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Whiskey, my pet squirrel, jumped ________ my head and ________ the windowsill.
Answers:a.          over, onto
b.          through, into
c.          from, under
d.          into, onto

Question 78: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentences.
Last what ! It’s did you night, over After
a. After what night, it's over you did last!
Answers:  b. After what you did last night, it's over!
c. over what you did last night, it's After!
d. After, it's over what you did last night!

Question 79: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
would I have it anything if had . I you known said would not bother
a.         Would I have not said anything if you had known it would bother I?
Answers:  b.         I would not have said anything if I had known it would bother you.
c.         Had I known if it would bother you I would not have said anything.
d.         If I had known it would not bother you I would have said anything.

Question 80: Which of the following statements is true if you open an existing file, make changes to it, and save it with a new name?
a. The original file will be deleted.
Answers:  b. The original file remains unchanged.
c. The changes will be saved in the original file
d. The original file is sent to the Recycle Bin

Question 81: Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?
a. Unless the world controls its population, mankind will continue to face one problem after another.
Answers:  b. Unless the world doesn't control its population, mankind will continue to face one problem after another.
c. Unless the world controls its population, until then mankind will continue to face one problem after another.
d. Unless the world fails to control its population, mankind until then will continue to face one problem after another.

Question 82: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Victor, who stole ____________ ideas and used them  to make _________ a millionaire, never once offered ______________ a world of thanks.
a.         our, himself, we
b.         their, them, himself
c.         your, us, you
Answer: d. our, himself, us

Question 83: Scan the subsequent question and opt for the response that uses the right corresponding verb tense.
Ans: a (No, as a result of by the time I got there all the tickets had already been sold.)

Question 84: Rearrange the subsequent words to form the foremost logical and grammatically correct sentences.
Would I actually have it something if had, I you known said wouldn't hassle
Ans: b (I wouldn't have said something if I had known it might hassle you)

Question 85: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
I placed my notes__________my desk and referred to them____________ the meeting.
a. at, among
ans:b. beside, during
c. with, at
d. upon, around

Question 86: Choose the verb that best completes the following sentence.
Do you know if Harlon ____________Japanese before moving to Japan?
Answers:  a. has studied
b. has been studying
c. will have been studying
d. will be studying

Question 87: opt for the phrase that best completes the sentence below while not making a run-on sentence.
Its never too late to find out the way to swimming make sure you might fall off a boat!
Ans: b (you never grasp when)

Question 88: Rearrange the subsequent words to form the foremost logical and grammatically correct sentence.
 With can’t phone, on whenever continually to the time pay I speak I my friend, him
Ans: e (Whenever I can’t pay time with my friend. I continually speak to him on the phone.)

Question 89: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
a. Did Annabel knowingly lie on the witness stand?
Answers:  b. we think the judge will have noticed something strange in her behavior.
c. The lawyers had decided to keep her testimony a secret.
d. Somehow, all of the newspapers gotten hold of the story.

Question 90: Rearrange the subsequent words to form the foremost logical and grammatically correct sentence.
days . for last has sensible weather few The been the not
Ans: d (The weather has not been sensible for the previous few days)

Question 91: that of the subsequent sentences illustrates correct sentence structure?
Ans: d (The queen had hardly finished her speech when the individuals began to disperse.)

Question 92: that of the subsequent sentences is punctuated correctly?
Ans: d (“Come here,” she said, “and let me get an honest check up on you.”)

Question 93: Complete the subsequent sentence by selecting the phrase with the most effective word order from the choice given.
people who aren't wise 2nd.
Ans: d (does not got to be essentially stupid)

Question 94: scan the subsequent question and opt for the response that uses the right corresponding verb tense.
Will Jack wear that furry hat often?
Ans: d (No, he solely wears it when his ears are cold.)

Question 95: opt for the series of adjectives and adverbs that best completes the subsequent sentence.
The archaeologists were befits discover such a rest room and an area 2nd artifact at that principally uncovered website.
Ans: b (amazed rare incredibly beautiful)

Question 96: that of the subsequent sentences illustrates the right use of parallel construction?
Ans: b (Although Tommy was failing his biology category at school, he was passing his chemistry class)

Question 97: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense
Ans: b, d {(We assume the choose can have noticed one thing strange in her behavior.), (Somehow, all of the newspapers gotten hold the story.)}
Ans: e (All of the above)

Question 98: that of the subsequent sentences is punctuated correctly?
Ans: b (We predict a hurricane this afternoon; thus we've closed the varsity early.)

Question 99: amendment the subsequent sentence from a quotation to indirect speech.
Rhonda says, “I get to figure early on a daily basis.”
Ans: c (Rhonda has said that she have to be compelled to work early on a daily basis.)

Question 100: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
work . is always to brother willing not My
a.         My brother is not willing to work always.
Answers:  b.         My brother is not always willing to work.
c.         is not willing to work always My brother.
d.         My work is not willing to always brother.

Question 101: Which of the following sentences does NOT illustrate correct verb and verb tense usage?
a. Frank and Marjorie have opened a new chocolate shop on the corner.
b. By the time I get there, all the best candy will have been eaten already.
Answers:  c. They was going to sell pastries as well, but then decided against it.
d. Have you ever wondered how many jelly beans there are in the world?

Question102: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
with can't phone . on Whenever always to the time spend I speak I my friend , him
a. Whenever I always phone on my friend to speak, I can't spend the time with him.
b. Whenever I spend time on the phone to him, I can't always speak with my friend.
c. Whenever I speak to him, I can't always spend time with my friend on the phone.
d. Whenever I can't speak to him on the phone, I always spend time with my friend.
Answers:  e. Whenever I can't spend time with my friend, I always speak to him on the phone.

Question103: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“It may snow tomorrow.” he said.
a. He said it should snow tomorrow.
b. He might say it will snow tomorrow.
c. He says it may snow tomorrow.
Answers: d. He said it might snow tomorrow.

Question 104: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
a.      Let’s wait until seven to leave; the traffic should be much lighter by then.
b.      My boss says I have to stay late tonight because I was sleeping during office hours.
c.      I would call them, but I think they have left for the day.
d.      Have you seen the cookies that were on my desk? They seem to have disappeared.
Answers:  e.      All of the above

Question 105: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
a.         Until the snow is melting, the train is not able to move.
b.         Until the snow does not melt, the train will not be able to move.
Answers:  c.         Until the snow melts, the train will not be able to move.
d.         Until the snow will melt, the train will not be able to move.

Question 106: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
Answer: b, d {(We think the judge will have noticed something strange in her behavior.), (Somehow, all of the newspapers gotten hold the story.)}

Question 107: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Although Marvin said he had the keys____ the flower pot, we were unable to find them_____ the dark. In the end, we waited for him at the coffee shop _____ the corner.
Answers:  a.     under, in, around
b.     in, with, at
c.     around, at, on
d.     beside, from, around

Question 108: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
After realizing that our hosts hadn’t actually invested _________ to ____________ party. ____________ excused ____________ from the table and slipped out the back door.
a.     us, their, we, ourselves
b.     ourselves, theirs, we, us
Answers: c.     them, our, they, themselves
d.     us, our, we, himself

Honorable, I hope Recommendation

U.S. English Basic Skills Test Answers 2013-2014-3

Hi Friends, I introduce a way to pass the oDesk take a look at answers any subject. This is often oDesk, Freelancer, Vworker, Elance US English Basic ability take a look at queries and answers. WHO need to construct their career at Freelancing sector and oDesk or any Marketplace this take a look at is imperative for them. There square measure forty Multiple selection queries. Every question has between a pair of to eight choices of that one or additional could also be correct. If you benefited from this post, please share it. Thanks of all. to ascertain the oDesk US English Basic Skills take a look at Question & Answer Update

Syllabus of the Test
1. Punctuation                     (May be 4 Questions)
2. Sentence structure            (May be 4 Questions)
3. Pronouns                        (May be 4 Questions)
4. Indirect speech                 (May be 2 Questions)
5. Articles and conjunctions    (May be 5 Questions)
6. Prepositional phrases         (May be 7 Questions)
7. Adjectives and adverbs       (May be 3 Questions)
8. Verbs and verb tenses        (May be 7 Questions)
9. Word order                     (May be 4 Questions)


Previous .................   
             
Previous ................

Question 49: Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
The excited children, who had run toward the loud _____________ .
Answer:  a. music and then told the others about the ice cream truck outside
b. music, are telling to the others about the ice cream truck outside
c. ice cream truck to tell the others about the music outside
d. music, told the others about the ice cream truck outside

Question 50: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“I can meet with you at noon,” said Peter.
a.         Peter says he can meet with me at noon.
b.         Peter said he will meet with me at noon.
Answers:  c.         Peter said he could meet with me at noon.
d.         Peter can meet with me at noon, so he said.

Question 51: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The archeologists were_____________ to discover such a __________ and__________ ____________ artifact at that mostly uncovered site.
a.     amazing, rarely, incredible, beautifully
Ans:   b.     amazed, rare, incredibly, beautiful
c.     beautiful, rarity, amazingly, incredible
d.     amazingly, beautiful, rarely, incredible

Question 52: Which of the following sentence illustrates proper use of comma?
a. Randy wanted to end the meeting, but Amy wanted to prolong it.
b. After pouring herself a glass of water in silence, Nicky answered my question.
Answers:  c. The committee, which had failed to come to a consensus decided to meet again on Tuesday.
d. Mr. Bridges is never home on the weekends, he always goes to his home in the country.
e. a and b
f. All of the above

Question 53: Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?
a.     Walking down the street, my eyes were drawn to a diamond in a store window.
b.     A small red car pulled up behind the woman with tinted windows.
Answers:  c.     The man in the black cape mounted his powerful stallion and it galloped away.
d.     The cats chased the birds around the yard with the yellow beaks.

Question 54: Choose the series of verbs and phrases that best completes the following passage.
This dish _________ too spicy. Why __________ so much pepper?
a.     is, did the chef have to use
b.     was, the chef is using
c.     is, did the chef use
d.     was, the chef used
Answers:     e.     a and c

Question 55: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Carol has said, “I am responsible for this project.”
Answers:  a. Carol has said that she is responsible for this.

Question 56: Which of the following sentences does NOT illustrate correct pronoun usage?
ans:  a.     The wet dog shook itself off, wagged its tail, and proceeded on its way.
b.     Don’t take the silver goblet out of its protective case or you’ll ruin it.
Ans: c.     You should wear that jacket to their wedding because it’s the nicest one you have.
d.     It’s not too late to answer their ad for a waitress, is it?
e.     All are correct

Question 57: Which of the following sentences NOT punctuated correctly?
a. All of the apple’s at the grocers were rotten so I bought oranges instead.
Answers:  b. “Seven canteens full of water should enough for the hike,” said Tabitha.

Question 58: Which of the following sentence uses correct pronoun usage?
a. To whom are your employees going to report while you're gone?
b. Each monkey had its own bunch of bananas to munch on.
c. Neither of us had any idea that the Robinsons were selling their beach house.
d. Delilah congratulated herself on a job well done.
Answers:  e. All of the above

Question 59: Which of the following activities can you accomplish with the Remote Desktop feature in Windows XP?
a. You can get a miniature view of your desktop by clicking on the Desktop icon.
b. You can automatically clear up unwanted Desktop icons.
Answers: c. You can view files and documents on your computer's desktop from a coworker's computer.
d. You can view files and documents on any computer's desktop from your computer.

Question 60: Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.
It's never too late to learn how to swim ________________ you may fall off a boat!
a., you never know when
b. you never know when
Answers:  c. —you never know as
d.; you never know when

Question 61: Which of the following sentences illustrates correct usage of articles and conjunctions?
a.     The cake that I ate was better that the one you had.
b.     An house is not the home, or so they saying goes.
Answers:  c. For my birthday, I would like a book, an hourglass, and the keys to a new boat.
d.   Has a package I've been waiting for been delivered yet, nor must I wait longer?

Question 62: Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?
a.         Arthur failed when he tried to open the lock with a key, but succeeded when he tried to open it with a hammer.
b. We painted the conference room yellow, hung a poster on the wall, and are rearranging the chairs.
c.   No one in the room knew that the doors had been locked and that policemen will be running up the stairs.
Answers:  d.   Andrea is incapable of walking and to talk at the same time.

Question 63: Which of the following sentences does NOT illustrate proper use of articles and conjunctions?
a.         I thought about keeping an orangutan as a pet; however, my apartment complex does not allow exotic animals on the premises.
Answers:  b.         Bertha decided to change a locks of her house after burglars stole a computer or an oil painting.
c.         After thinking about the problem for half an hour, Glen finally came up with a perfect solution.
d.         Arlene loves nature and the outdoors in general, yet she spends most of her time inside because of her job.

Question 64: Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?
a. Terry hoped to find a new job that would let him earn extra cash in the summer and to work fewer hours.
Answers:  b. Although Tommy was failing his biology class at college, he was passing his chemistry class.
Ans:  c. Trina loved to sail, skate, swim, and surfing.
d. Tatiana declared that the people in her office are smarter than the people who work in Tad's office.

Question 65: Which of the following sentences illustrates the proper use of apostrophes?
Answers:  a. Helga borrowed her friend's skates for the day; however, she failed to return them.
b. Thousand's of bargains are available during the holiday season, but I cant find time to shop.
c. The koala bear closed it's eyes and fell fast asleep.
d. Although I like the Joneses, I'm angry at them for breaking all of Ralphs' tools.

Question 66: Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.
Mr. Peach has sent his four children to lvy league colleges _______ he has sacrificed his health working day and night dusty factory.
a.     however
Answers:    b.     ; however,
c.     , however
d.     however,

Question 67: Choose the series of verbs that best completes the following sentences.
Alison regrets _______ you with her remarks; she never meant ______ so.
a. to hurt, doing
Answers:  b. to hurt, to do
c. hurting, doing
d. hurting, to do

Question 68: Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Only after they had an exhaustive study__________ how to adapt the technology to the needs of our company.
a. did they understand to begin
b. did they begin to understand
Answers:  c. they did begin to understand
d. to understand did they begin

Question 69: Which of the following sentences is NOT punctuated correctly?
Answers:     a.     We expect only three things from our dog: loyalty, affection, and tail wagging.
b.     I need you to pick up several boxes of paperclips, pens, and pencils; three pounds each of potatoes, carrots, and peas; and my dry cleaning.
c.     Marcy, my parrot, squawked for an hour, before finally calming down.
Answers: d.     All of the above are punctuated correctly.

Question 70: Which of the following sentences is NOT punctuated correctly?
Answers:  a. All of the apple's at the grocer's were rotten, so I bought oranges instead.
b. "Seven canteens full of water should be enough for the hike," said Tabitha.
c. Until the stove is fixed, there's no way I can bake a lemon meringue pie.
d. The woman, whose name escapes me at the moment, disappeared into the limousine.

Question 71: The left side of the Start menu contains two parts, separated by a thin horizontal line. The Windows XP term for manually inserting a shortcut to one of your chosen applications into the top part of the left side (by using the right-context menu of the application in Windows Explorer) is called:
Answers:  a. Attaching an application to the Start menu.
b. Pinning an application to the Start menu
c. Placing an application into the Start menu.
d. Porting an application to the Start menu

Question 72: Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
Neither we ________ Sal, our neighbor, could understand ________ it had been our dog Rover or Sal's cat's kittens _________ had destroyed all the flower beds in the middle of _______ night.
Answer: a. nor, whether, that, the
b. or, if, who, the
c. and, whether, than, a
d. nor, if, that, a


  To Continue ................

U.S. English Basic Skills Test Answers 2013-2014-2


Hi Friends, I introduce a way to pass the oDesk take a look at answers any subject. This is often oDesk, Freelancer, Vworker, Elance US English Basic ability take a look at queries and answers. WHO need to construct their career at Freelancing sector and oDesk or any Marketplace this take a look at is imperative for them. There square measure forty Multiple selection queries. Every question has between a pair of to eight choices of that one or additional could also be correct. If you benefited from this post, please share it. Thanks of all. to ascertain the oDesk US English Basic Skills take a look at Question & Answer Update

Syllabus of the Test
1. Punctuation                         (May be 4 Questions)
2. Sentence structure              (May be 4 Questions)
3. Pronouns                             (May be 4 Questions)
4. Indirect speech                    (May be 2 Questions)
5. Articles and conjunctions    (May be 5 Questions)
6. Prepositional phrases         (May be 7 Questions)
7. Adjectives and adverbs       (May be 3 Questions)
8. Verbs and verb tenses        (May be 7 Questions)
9. Word order                          (May be 4 Questions)


Previous .................1                Click below

Previous ................ 1

Question 25: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The helium _______ balloon rose ________ into the air; the villagers knew then their _______ leader was off on another mission.
Ans: c (powered, powerfully, powerful)

Question 26: Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
your company name? of what the is
a.     What is the company of your name?
b.     your company What is the name of?
Answers: c.     What is the name of your company?
d.     The name of your company What is?

Question 27: Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Sleeping likes the Midday Katie until on weekends
a. sleeping Katie likes until midday on the weekends.
b. Katie likes sleeping until weekends on the midday.
c. Katie likes on sleeping until the midday weekends.
d. Katie likes sleeping on midday until the weekends.
Answers: e. Katie likes sleeping until midday on the weekends.

Question 28: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Does Jack wear that furry hat often?
a.         No, he just liked to wear it for fun sometimes.
b.         Yes, but don’t said anything about it to him.
c.         Yes, and it can so annoying!
Ans: d.         No, he only wears it when his ears are cold.

Question 29: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Did you see the show last night?
Answers: a. No, because by the time I got there all the tickets had already been sold.
b. Yes, and it was one of the best shows I had ever seen.
c. Yes, but my seat was behind a pole so I couldn't barely see anything.
d. No, but I am hope to see it tonight.

Question 30: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Did you hear the weather report for tomorrow?
a. Yes, it will to clear up by noon.
Answers: b. No, I wasn't listening to the radio.
c. Yes, they have said it will have snowed.
d. No, but I think it had snowed.

Question 31: Which of the following sentence illustrates correct pronoun usage?
a. is those the set of plates the bride wanted, or did she want this set?
d. Whose book is that-his or our?
Answers: e. None of the above

Question 32: Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?
a. Everyone knows that a mango is much sweeter to an orange.
b. I saw the girl with my own eyes who said she had been abducted by aliens.
c. Either one of you should try and to fix their broken fence.
Answers:  d. The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse.

Question 33: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Rhonda says, "I get to work early every day."
Answers:     a.     Rhonda says she gets to work early every day.
b.     Rhonda said she gets to work early every day.
c.     Rhonda has said that she got to work early every day.
d.     Rhonda says she had gotten to work early every day.

Question 34: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Jerry said, “I saw my cousin at the fair.”
a.         Jerry had said he’d seen his cousin at the fair.
Answers:  b.         Jerry said he had seen his cousin at the fair.
c.         Jerry said he’d saw his cousin at the fair.
Ans: d.         Jerry says he saw his cousin at the fair.

Question 35: Change the following sentences from a question to indirect speech.
“I will be moving soon.” said Alma
Answers:  a. Alma said she would be moving soon.
b. Alma said she will move soon.
c. Alma says she'll be moving soon.
d. Alma says she would move soon.

Question 36: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“I’m not feeling well,” Agatha said.
a.     Agatha has said that she doesn't feel well.
b.     According to Agatha, she isn't feeling well.
Answers:     c.     Agatha said she wasn't feeling well.
d.     Agatha says she isn't feeling well.

Question 37: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“Sharon must go to the bank today.” said Albert.
a.     Albert says Sharon will have to go to the bank today.
b.     Albert said Sharon has to go to the bank today.
Ans: c.     Albert says Sharon must go to the bank today.
Answers: d.     Albert said Sharon had to go to the bank today.

Question 38: Choose the option that correctly changes the original sentence from active voice to passive voice.
ORIGINAL SENTENCE:
That tall man is carrying a lot of lumber.
REWRITTEN SENTENCES:
a.     The tall man carries a lot of lumber.
b.     Is being carried by that tall man, the lumber.
Ans: c. the lumber is carried by the tall man.
Answers:     d. a lot of lumber is being carried by that tall man.

Question 39: Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
Everyone ____________too busy cooking and __________ the campsite ____________ the family _________ from the woods.
a. were, setting up, to notice, watch
b. was, set up, noticing, to watch
c. is, setting, to notice, watching
Answers:  d. was, setting up, to notice, watching

Question 40: Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
I find it very hard to remember _____ letters that are entrusted to me. In fact, I remember_____to do so dozens of times!
a.     to mail, forgetting
b.     mailing, to forget
c.     to mail, to forget
Answers:  d. mailing, forgetting

Question 41: Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
Lilacs ___________ violets are usually purple; I have seen some _________ are white.
a. and, however, that
Answers:  b. or, yet, which
c. and, although, that
d. or, but, and

Question 42: Which of the following sentences does not illustrates correct pronoun usage?
Ans: e (all are correct)

Question 43: Which of the following sentences illustrates correct usage of articles and conjunctions?
Answers:  a.         Celine lives on Arthur Street; however, she works on Beatrice Boulevard.
b. I would eat a peach every day if I could, nor the doctor told me I couldn’t.
c. Will Gertrude play the piano or an harp at the concert?
d. Although she is angry at them, neither her son and her father will be at the party.

Question 44: Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
_______ she was feeling ill, Teresa wanted to eat only _____ apple _____ some soup.
a.     Yet, the, or
b.     After, an, and
Answers:     c.     Because, an, or
d.     If, a, and

Question 45: opt for the series of verbs that best completes the subsequent sentences.
If Harry certain to the party too early, don’t let him in; he's outside like everybody else.
Answers:    a.     gets, will have to wait
or = Ans: a (gets, can have to be compelled to wait)
b.     got, waits
c.     gets, is waiting
d.     has gotten, must be waiting

Question 46: Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
I think Fran could be _____ great public speaker, ______ she is still too shy to try it.
a.     the, although
Answers:     b.     a, but
c.     an, however
d.     a, and

Question 47: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
We were surprised when the ________ parade ________ turned into a ________ party!
Answers: a.) dull, suddenly, wild
b.) duller, all of a sudden, wilder
c.) dullest, suddenly, wildest
d.) dull, sudden, wild

Question 48: amendment the subsequent sentence from a quotation to indirect speech.
 “It might snow tomorrow,” He said.
 Ans: d (He said it would snow tomorrow.)

To Continue .................. 3

U.S. English Basic Skills Test Answers 2013-2014-1



Hi Friends, I introduce a way to pass the oDesk take a look at answers any subject. This is often oDesk, Freelancer, Vworker, Elance US English Basic ability take a look at queries and answers. WHO need to construct their career at Freelancing sector and oDesk or any Marketplace this take a look at is imperative for them. There square measure forty Multiple selection queries. Every question has between a pair of to eight choices of that one or additional could also be correct. If you benefited from this post, please share it. Thanks of all. to ascertain the oDesk US English Basic Skills take a look at Question & Answer Update

Syllabus of the Test
1. Punctuation                         (May be 4 Questions)
2. Sentence structure              (May be 4 Questions)
3. Pronouns                             (May be 4 Questions)
4. Indirect speech                    (May be 2 Questions)
5. Articles and conjunctions    (May be 5 Questions)
6. Prepositional phrases         (May be 7 Questions)
7. Adjectives and adverbs       (May be 3 Questions)
8. Verbs and verb tenses        (May be 7 Questions)
9. Word order                          (May be 4 Questions)
Question 1: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Charlotte knew ________ the secret investigation ________ her past, but she closed her eyes to it and pretended it happening.
Ans: a. of, about
b. about, into
c. about, on
d. of, after

Question 2: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
I think Pamela deserves to be punished for her________stupid and________behavior.
Answer: b. totally, irresponsible

Question 3: Which of the following sentences punctuated correctly?
a. Tracy bought three suits; seven scarves; and ten pairs of shoes.
Answer: b. We are expecting a hurricane this afternoon, therefore we have closed the school early.

Question 4: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
While __________ of our relatives live on the __________ hill in the county, __________ of our friends live in the __________ __________ areas of the valley.
a.     more, windy, many, most, protection 
ans :  b.     most, windier, more, most, protective
ans:   c.     many, windiest, most, more, protected
d.     many, winding, more, most, protected

Question 5: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
Don't ________ think Larry should call ________ wife if ________ is going to be late for dinner?
Ans:    a.     you, his, he
b.     we, your, his
c.     he, his, he
d.     you, his, himself

Question 6: Question 24: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
days . for last has good weather few The been the not
a.         weather for The last few good has not been the days.
b.         The good days has not been for the last few weather.
c.         The few days has not been good for the last weather.
Answers:  d.         The weather has not been good for the last few days.

Question 7: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence. Knowing that February was the___________month of the year, Cheryl planned her vacation____________.

a.     short, in accordance
Answers:    b.     shortest, accordingly
Ans: c.     shorter, according
d.     shortness, accordion

Question 8: Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Answer: e. Whenever I can’t spend time with my friend, I always speak to him on the phone.
Which of the following sentence does NOT illustrates correct verb and tense usage?
Answer: b. Clarabelle’s mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.

Question 9: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Victor, who stole ____________ ideas and used them to make _________ a millionaire, never once offered ______________ a world of thanks.
Answer: d. our, himself, us

Question 10: Which of the following sentence uses correct pronoun usage?
a. to whom are your employees going to report while you’re gone?
Answer: e. All of the above

Question 11: Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
If Harry _____to the party too early, don't let him in; he _____ outside like everyone else.
Ans: a.     gets, will have to wait
b.     got, waitsc.     gets, is waiting
 d.     has gotten, must be waiting

Question 12: Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.
Mr. Peach has sent his four children to Ivy League colleges __________ he has sacrificed his health working day and night in that dusty factory.
a.     however
Ans: b.     ; however,
c.     , however
d.     however,

Question 13: Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Those who are not wise ____________  .
Ans: a.     do not need be necessarily stupid
b.     need not necessarily be stupid
c.     need not to be necessarily stupid
d.     does not need to be necessarily stupid

Question 14: Which of the following sentences illustrates correct pronoun usage?
Answer: e (None of the above)

Question 15: Complete the following sentences by choosing the phrase with the best word order from the option given.
Only after they had completed an exhaustive study ________ how to adapt the technology to the needs of our company.
Answer: c (they did begin to understand)

Question 16: Which of the following sentences illustrates the proper use of commas?
Answer: e (a and b)

Question 17: Which of the following sentence illustrates correct pronoun usage?
Answer:  e. None of the above

Question 18: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
________ is the name of the opera, and ________ role did you say Maria would play?
a.     This, which
b.     Who, that
Answers: c.     What, which
d.     Which, what

Question 19: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
The deer ran quickly ______  the trees, its hooves pounding ______  the forest floor.
Answers: a.     amid, from
b.     over, at
c.     through, on
d.     throughout, on

Question 20: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Jeremy drove his motorcycle _______ the bridge, _______ the hill, and _______ the diner before finally parking it _______ two police cars.
a. beside, among, behind, near
b. beneath, over, under, on
Answers: c. across, down, past, between
d. under, around, through, into

Question 21: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Jack, leaning casually ________ the tree, watched as Sally walked slowly ________ him.
Answers: a.) against, towards
b.) toward, against
Answers: c.) upon, past
d.) off, beside
e.) against, toward

Question 22: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Although the issue was very serious, the committee disposed ______ it in a few minutes and moved _______ to other business.
a.     onto, off
Answers:   b.     of, away
c.     on, out
d.     of, on

Question 23: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
That house used to be ______ , but ______ have given it to ______.
a.     my, I, her
b.     mine, me, her
Answers:    c.     mine, I, her
d.     myself, she, her

Question 24: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
Of the two books, Sam’s is definitely the __________ ; however, even though Sandra’s didn’t turn out as __________ as expected, she still did a __________ job of writing it.
Answers: a.         better, well, good
b.         best, good, good
c.         better, good, better
d.         best, well, well

To Continue .............  2

Tuesday, July 16, 2013

oDesk English Spelling Test (US version) Question & Answers '13-2014

Free on-line any talent take a look at for The America English Spelling Test a look at is intended for each native English speakers and non-indigenous speakers at the intermediate to advance even.
The queries on this multiple-choice take a look at cowl difficult orthography patterns and usually misspelled words.


You can take try and test any time you wish. i will be able to show a way to pass the oDesk or Elance or Freelancing any job qualify test in English orthography take a look at (U.S. Version). If you benefited from this post, please share to comment it.
To have a stronger career at oDesk, you need to have a high score in artificial language tests. This answer sheet provides common answers for English orthography test-US version. I hope this may facilitate to urge full variety in oDesk English orthography take a look at. Good luck... 

 Previous ..........                             ...........Previous

Question: 61.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. bureaucrasy
b. buroucracy
ans: c. Bureaucracy
d. beuraucracy

Question: 62.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.
Answer: a.         barbecue
b.         barbequeue        
c.         barbycue
d.         barbcue

Question: 63.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Idiosyncracy
b.         Idiosincrasy
Answers: c.         Idiosyncrasy
d.         Ideosyncracy

Question: 64.  Identify the misspelled word in the list below.
a. Sophomore
b. Supersede
Answers: c. suscepatable
d. Spontaneous

Question: 65.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled ---------- insults at us as we walked by.
a. vicous
Answers: b. Vicious
c. vicoius
d. vicius

Question: 66.  Identify the misspelled word in the list below.
a. Develop
ans: b. desciple
c. Dilemma
d. Discipline

Question: 67.  Identify the misspelled word in the list below.
a. carribean
ans: b. Caribbean
c. carribbean
d. caribeen

Question: 68.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. definitly
b. definately
c. defenitely
ans: d. Definitely

Question: 69.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. posess
b. poesess
ans: c. Possess
d. pozess

Question: 70.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. embarassment
b. embrassement
c. embarrasment
ans: d. Embarrassment

Question: 71.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. ligitimate
ans: b. Legitimate
c. legetimate
d. legitemate

Question: 72.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
ans: a. Vengeance
b. vengance
c. vengents
d. vengence

Question: 73.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. restaureter
b. restauranter
ans: c. Restaurateur
d. restourateur

Question: 74.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the ....... Stature of her blind date.
ans: a. Diminutive
b. diminuative
c. deminutive
d. dimminutive

Question: 75.  Identify the misspelled word in the list below.
Answers: a.        Mischeivous
b.         Misanthrope
c.         Mussel
d.         Malicious

Question: 76.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. unanimus
b. unanemous
c. unanimess
ans: d. Unanimous

Question: 77.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
After my grandfather was diagnosed with chronic ........ He moved to Spain.
a. Neumonia
b. penumonia
ans: c. Pneumonia
d. pnuemonia

Question: 78.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answer: a.         Synonymous
b.         Synonymus
c.         Synonimous
d.         Sinonymus

Question: 79.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The church members accused the cult of _______________ practices.
a. sacreligious
b. sacrelegious
Answer: c. sacrilegious
d. sacrilgious

Question: 80.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.
a.         orchestraited
Answers: b.         orchestrated
c.         orchestreated
d.         orcestrated

Question 81:  Identify the misspelled word in the list below.
a. Rhythmical
b. Reminiscence
c. Rheumatism
Answer d. Resevoir

Question 82:  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.
a.         nocternal
Answer b.         nocturnal
c.         noctarnal
d.         nacturnal

Question 83:  Choose the correct spelling of the word from the options below
a. Efficency
b. Efficentsy
c. Efficiensy
Answer d. Efficiency

Question 84:  Identify the misspelled word in the list below
a.   Indivisible
Answer b.   Irresistable
c.   Indispensable
d.   Irresponsible

Question 85:  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The waitress brought me a plate of squid even though I  asked for clams.
a.   specificaly
Answer b.   Specifically
c.    specifycally
d.   specificly

Choose the correct spelling of the word from the options below
a.    Persue
b.    Parsue
c.    Persou
d.    Pursue (Answer)

Question 86:  Choose the correct spelling of the word from the options below
a.   Exhilirate
Answer b.    Exhilarate
c.    Exhilireat
d.    Exhilrate

Question 87:  Identify the misspelled word in the list below
Answer a.    Councelor
b.      Condescend
c.      Camouflage
d.      Criticize

Question 88:  Choose the correct spelling of the word from the options below
a.    Conscentiuos
b.    Consentious
c.    Conscientous
Answer d.    Conscientious

Question 89:  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travelers were by the price of gas last summer.
a.   flabergasted
b.   flabberghasted
Answer c.   flabbergasted
d.   flabbergashted

Question 90:  Choose the correct spelling of the word from the options below
a.   Referense
b.   Refrence
Answer c.   Reference
d.   Referance

Like It? Please Share or your valuable comment:

oDesk English Spelling Test Answers (U.S. Version) today,13-2014

This check can take you forty minutes to complete forty multiple alternative queries. You’ll retake the check when thirty days waiting amount.
So, don’t dread to do in the end you can take try and communication any time you wish.
 I’ll show the way to pass the Odesk or Elance or Freelancing any job qualify communication in English writing system check (U.S. Version).If you benefited from this post, please share to comment it.                                            part -3          
Today I share oDesk English writing system check U.S. version realize continue answer.
To have a far better career at oDesk, you want to have a high score in Basic English tests.
This answer sheet provides common answers for English writing system test-US version. I hope this may facilitate to induce full variety in oDesk English writing system check. Good luck...





 Question: 41.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.
a.         kindergarden
b.         kindegarten
Answers: c.         kindergarten
d.         kindegarden

Question: 42.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
....... Animals feed almost exclusively on meat.
a. carnivorus
ans: b. Carnivorous
c. carnivoures
d. carnivoreus

Question: 43.  Identify the misspelled word in the list below.
a.     Parallel
b.     Prevalent
c.     Prejudice
Answer: d. Perserverance     

Question: 44.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.     Leiutenant
b.     Luietenant
c.     Lieutanent
Answer: d. Lieutenant     

Question: 45.  Identify the misspelled word in the list below.
a.     Quixotic
b.     Quite
Answer: c.     Questionaire
d.     Quarantine

Question: 46.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Reminiscience
Answer: b.         Reminiscence
c.         Reminescence
d.         Reminisense

Question: 47.  Identify the misspelled word in the list below.
a.     Cachet
b.     Connoisseur
Answer: c.     Charateristic
d.     Catastrophe

Question: 48.  Identify the misspelled word in the list below.
Answer: a.         Wierd
b.         Wired
c.         Whined
d.         Willful

Question: 49.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.
a. twelvth
Answer: b. twelfth
c. twelfeth
d. twelth

Question: 50.  Identify the misspelled word in the list below.
a. Sophomore
b. Supersede
Answer: c. Susceptable
d. Spontaneous

Question: 51.  Identify the misspelled word in the list below.
a. Dexterity
Answer: b. Desicate
c. Dyeing
d. Desecrate

Question: 52.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
My father does not believe in ____________ , but my mother does.
a. reincanation
b. reincarenation
Answer: c. reincarnation
d. reincantation

Question: 53.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!
Answer a. nuisance
b. nuisents
c. newsanse
d. nuisince

Question: 54.  Identify the misspelled word in the list below.
a. Fluorescent
Answer: b. Fullfil
c. Facsimile
d. Fictitious

Question 55:  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.
Answer a. architecture
b. arkhitecture
c. arcitecture
d. arckitecture

Question: 56.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Priveledge
b. Privilage
Answer: c. Privilege
d. Privelege

Question: 57.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Neccesary
Answer: b. Necessary
c. Neccessary
d. Necesary

Question: 58.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Their relationship was plagued by __________ problems.
Answer: a. perpetual
b. perpechual
c. purpetual
d. perptual

Question: 59.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your seeves so you don't ..... them.
ans: a. Loose
ans: b. looze
and: c. Lose
d. Louse

Question: 60.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ,..........
a. labretory
b. laboratary
ans: c. Laboratory
d. labratory
                                      To Continue .........

Monday, July 15, 2013

oDesk English Spelling Test Answers (U.S. Version) today,13-1914

Free on-line any talent take a look at for The North American nation English writing system take a look at is intended for each native English speakers and non-indigenous speakers at the intermediate to advance even.
                                                 part 2
 The beginning steady might find this take a look at Answers what is more inspiring and will choose to require the U.S. English Basic Skills take a look at for Non-endemic Speakers.
The queries on this multiple-choice take a look at cowl difficult writing system patterns and unremarkably misspelled words.
 This take a look at can take you forty minutes to complete forty multiple selection queries. You’ll retake the take a look at when thirty days waiting amount. So, don’t dread to undertake on balance.
You can take try and communication any time you would like. I’ll show the way to pass the Odesk or Elance or Freelancing any job qualify communication in English writing system take a look at (U.S. Version).If you benefited from this post, please share to comment it.

Previous .................
                Previous ................

Question: 21.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. exhilirate
ans: b. Exhilarate
c. exhilireat
d. exhilrate

Question: 22.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.     Pronounciation
b.     Pronuciation
c.     Pronuncitation
Answer: d.     Pronunciation

Question: 23.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answer: a.     Heinous
b.     Henous
c.     Heinus

Question: 24.  Identify the misspelled word in the list below.
a.         Enhancement
b.         Elicit
Answers: c.         Enegma
d.         Ecstasy

Question: 25.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.
Answer: a.     amnesty
b.     amnasty
c.     anmesty
d.     emnesty



Question: 26.  Identify the misspelled word in the list below
Answers: a.    Councelor
b.      Condescend
c.      Camouflage
d.      Criticize

Question: 27.  Identify the misspelled word in the list below.
a.  Stationery
b.  Statutory
c.  Sincerely
Answers: d.  Sanctuery

Question: 28.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.     Adress
b.     Addrress
c.     Addres
Answer: d. Address       

Question: 29.  Choose the correct spelling of the word from the options below
a.    Conscentiuos
b.    Consentious
c.    Conscientous
Answers: d.    Conscientious

Question: 30.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travelers were-------- by the price of gas last summer.
a. flabergasted
b. flabberghasted
ans: c. Flabbergasted
d. flabbergashted

Question: 31.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answer: a.         Vacuum
b.         Vaccuum
c.         Vacumm
d.         Vaccum

Question: 32.  Identify the misspelled word in the list below.
ans: a. accomodate
b. Analyze
c. Acknowledgment
d. Asterisk

Question: 33.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Referense
b.         Refrence
Answer:  c.         Reference
d.         Referance

Question: 34.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.     Excesive
b.     Exccesive
Answer: c.     Excessive
d.     Exceesive

Question: 35.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ____________ me on my acceptance into Mensa.
a.         congradulated
b.         congrachulated
Answers: c.    congratulated
d.         congratilated

Question: 36.  Identify the misspelled word in the list below.
a.     Hemorrhage
b.     Harass
Answer: c.    Hankerchief
d.     Hypocrisy

Question: 37.  Identify the misspelled word in the list below.
a.     Yacht
b.     Youthful
Answer: c.     Yeilding
d.     Yesterday

Question: 38.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown’s performance was _______________, to say the least.
a.         dissapointing
b.         dissappointing
c.         disapointing
Answers: d.     disappointing

Question: 39.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Manoeuvar
b.         Manouver
Answer: c.         Maneuver
d.         Manuver

Question: 40.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.
a.         fianc√©
Answers:  b.         finance
c.         feanc√©
d.         fience


TO CONTINUE ..............

oDesk English Spelling Test Answers (U.S. Version) today,13-2014


Free on-line any talent take a look at for The North American nation English writing system take a look at is intended for each native English speakers and non-indigenous speakers at the intermediate to advance even.
 The beginning steady might find this take a look at Answers what is more inspiring and will choose to require the U.S. English Basic Skills take a look at for Non-endemic Speakers.
The queries on this multiple-choice take a look at cowl difficult writing system patterns and unremarkable misspelled words.
 This take a look at can take you forty minutes to complete forty multiple selection queries. You’ll retake the take a look at when thirty days waiting amount. So, don’t dread to undertake on balance.
You can take try and communication any time you would like. I’ll show the way to pass the Odesk or Elance or Freelancing any job qualify communication in English writing system take a look at (U.S. Version).If you benefited from this post, please share to comment it.

Latest oDesk Exam Solution Today
oDesk English Spelling Test (U.S. Version)
Question: 01.   Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel __________with the secretary so he’ll know how to reach you while you’re away.
a.         itenreray
Answers: b.         itinerary
c.         iteneray
d.         itinirary

Question: 02  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.
a.     illumenate
b.     iluminate
c.     illuminate
d.     elluminate
Answer: c. illuminate    

Question: 03  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.
a.         liasion
Answers: b.         liaison
c.         liasone
d.         leason

Question: 04  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.
a.         nocternal
b.         nocturnal
c.         noctarnal
d.         nocturnal
Answer: b. nocturnal

Question: 05  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.     Efficency
b.     Efficentsy
c.     Efficiensy
d.     Efficiency
Answer: d. Efficiency   
 
Question: 06  Identify the misspelled word in the list below
a.  Pageant
b.  Poignant
Answers: c.  Plummage
d.  Priggish

Question: 07  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.
a.         pshycology
b.         psycology
c.         psyhcology
d.         psychology
Answer: d. psychology

Question: 08  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.
a.     accquired
b.     ecquired
c.     acquired
d.     akquire
Answer: c. acquired      

Question: 09  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Forfiet
Answers:b.         Forfeit
c.         Forefeit
d.         Fourfit

Question: 10.  Identify the misspelled word in the list below.
a. Indivisible
ans: b. irresistable
c. Indispensable
d. Irresponsible

Question: 11.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: a.         Gauge
b.         Gaje
c.         Guage
d.         Gaige

Question: 12.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.
Ans: a.     plagiarism
b.     plagiarizm
c.     plagerism
d.     plagirism

Question: 13.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers: a.         Temperamental
b.         Tempermental
c.         Temperamentle
d.         Temparamental

Question: 14.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.     Goverment
b.     Governmant
Answer: c.     Government
d.     Govermant

Question: 15.  Identify the misspelled word in the list below.
a.     Occasion
b.     Occurrence
c.     Orangutan
d.     Opponant
Answer: d. Opponant      

Question: 16.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The waitress brought me a plate of squid even though I _____________ asked for clams.
a.         specificaly
Answer: b.         specifically
c.         specifycally
d.         specificly

Question: 17.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.
a.         prollifically
b.         prolificaly
c.         prollificaly
Answers: d.   prolifically

Question: 18.  Identify the misspelled word in the list below.
Answer: a.     Managable
b.     Millennium
c.     Minuscule
d.     Miscellaneous

Question: 19.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Clara the cat simply chose to ignore the ______________ of our dog.
Answers: a.         existence
b.         existance
c.         existense
d.         existanse

Question: 20.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Persue
b.         Parsue
c.         Persou
ans: d.         Pursue


TO CONTINUE ..............