Search This Blog

Sunday, August 4, 2013

oDesk Readiness Test for Agency Contractors Answers

oDesk Readiness Test or oDesk Readiness Test for Agency Contractors 2013-2014
If you want to make money online from your house or personal office room you can easily do this. You can easily likewise offer jobs in oDesk or elance.
Before getting started with others tests, this is the first one you’ll need to take! Easy enough with the answers!
oDesk Readiness Test is a very important test. This is a oDesk helpful blog and the best source for informative and educative writing about oDesk test answers any subjects.  It’s excellent process for all oDesk knowledge finders.  It is very useful for freelancing. Share, Cheers and Go ahead, Best Luck..........
And Start now oDesk Readiness Test or oDesk Readiness Test for Agency Contractors.
Like It? Please Share It.


 
Question 01: The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
a.  Screenshot of the active screen once per billing segment
b. Number of keystrokes
c.  Number of mouse clicks
d.  Memo entered by the contractor
Answer: e.  All of the above

Question 02: Which of the following statements is FALSE about oDesk agencies?
Answer: d.  Payments made to agency contractors are automatically split by oDesk between the agency and the contractor

Question 03: Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
a.  The oDesk fee is 10% of the employer’s payment to oDesk
b.  oDesk is free to join
c.  oDesk is free for contractors to apply and work on jobs
Answer: d.  The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts
e. All of the above

Question 04: Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
a. Employer billed automatically each week
Answer: b.  How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion
c.  Hours worked will show on your profile
d.  Time-tracking required
e.  Qualify for the oDesk payment guarantee

Question 05: Can I start my own company on oDesk?
Answer: Yes! oDesk allows you to build and manage a team of workers, colleagues and collaborators. You can even subcontract other workers on oDesk to other customers oDesk (and take a cut).

Question 06: Which of the following are NOT permitted on oDesk?
a.  Sharing a single account between multiple people
b. Opening more than one account on oDesk
c. Using a logo or clip art as your profile portrait
d.  Using a fake name
Answer: e.  All of the above

Question 07: Which of the following actions are NOT allowed when applying to job
postings?
a. Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.
b. Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam
c. Disclosing direct contact information
d. Applying when you are not truly qualified
Answer: e.  All of the above

Question 08: Can I start my own agency on oDesk?
Answer: a.     Yes! You can create an agency and earn money by selling the services
of your agency contractors.
b.     No, oDesk is for independent contractors only

Question 09: Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?
a. An hourly contract
b. Tracking your time with the oDesk Team application
c. Entering relevant memos
d. An employer with a verified payment method
Answer: e. All of the above

Question 10: Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
a.  Allows employers to see when and what their contractors are working on
b. Enables automatic billing for hourly contracts
c.The oDesk Team application auto-tracks time which can be reviewed in the Work Diary
d. Manual time can be added, but isn’t guaranteed payment
Answer: e.  All of the above

Question 11: If you have not done so please download and install the oDesk Team application. With the client running right click on the oDesk Team icon in the system tray (or doc for Mac users). Which of the following options is listed first? Note that you do NOT have to log into any actual Team Room to answer this question.
Answer: TeamRoom..

Question 12: What happens when a contract ends?
a. You lose access to the Work Diary
b. Both users can leave feedback
c. The feedback system is double blind, so your employer cannot see the feedback you
left them until after they have left feedback for you
d.  Hours will be billed (and disputes may be filed) according to the usual weekly payment schedule
Answer: e. All of the above

Question 13: Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
a.Hours in excess of the weekly limit will not be billed to the employer
b.You should discuss any need to work beyond your limit with your employer
Answer: c. The weekly limit can be changed by the contractor
d.The weekly limit can be changed by the employer
e. Hours in excess of the weekly limit are not guaranteedpayment

Question 14: Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?
a.The dispute process only applies to Hourly contracts
b. If you fail to respond, oDesk will refund the employer and suspend your account
c. If you reject the dispute, oDesk specialists will review your Work Diary and
evaluate it against the criteria of the payment guarantee
d.  Disputed hours ruled in the employers favor are refunded
Answer: e.All of the above

Question 15: The oDesk Team application ¬Time Tracker records which of the following
All of the above
11. Question: Staffing managers can apply to jobs for you.
Answer: a. True

Question 16: Which of the following actions are NOT allowed when applying   to job postings?
 a. Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.
 b. Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam
 c. Disclosing direct contact information
 d. Applying when you are not truly qualified
 Answer e. All of the above

Question 17: Which of the following are required to qualified for guaranteed payment.
 a. An hourly contract.
 b. Tracking your time with the oDesk team application.
 c. Entering relevant memos.
 d. An employer with a verified payment methods.
 Answer e. All of the above

To Continue..........  All oDesk and freelancing Test Answers

10 comments:

  1. Thanks for these exam tips. A $2/hour rate? Thats amazing! Quite huge actually from other online jobs.

    -http://passyourstateexam.com/

    ReplyDelete
  2. oDesk Search Engine Optimization Test Answer, oDesk Wordpress Test Answers, oDesk U.S. English Basic Skills Test Answer, oDesk Social Media marketing test Answer, oDesk UK English Basic Skill Test Ect test answer.
    Search Engine Optimization t ,oDesk Test , English Basic Skill Test , Wordpress Test

    ReplyDelete
  3. Thank you very much

    ReplyDelete
  4. Very informative and helpful post , thank you for sharing!

    ReplyDelete
  5. We live in internet world and we want to learn more and more but in the same time we found out that maximum web info are false! but this article very impotent to us and writer also an acknowledged man.
    Thanks oDesk Care24.com

    ReplyDelete

  6. WordPress Test answers sheet 2015
    Upwork WordPress Test answers sheet 2015
    WordPress Exam Test answers

    You’ll find out here WordPress Upwork (oDesk) test answers for 2015. If you check this questions and all related information provided, you will get an excellent score 100% and knowledge to do a better job on WordPress all projects.

    ReplyDelete