Search This Blog

Saturday, August 3, 2013

oDesk MS Excel 2007 Test Answers: 1

Microsoft Excel 2003 or 2007 Test Answers

Read the Online Testing Policies and the instructions below prior to taking the test.

This test will cover the following topics:

Excel Fundamentals

Entering Data into Worksheets

Formatting Excel Worksheets

Excel In-built Features

Formulas and Calculations using Excel


Hello Friends, How to pass in the oDesk MS Excel 2007 Test Answers.

This is an effective common test you should take for you to bid at the oDesk Job market places.

Below are list of questions and answers shown easily.

This is your likely site.

Its all are oDesk Success Guides, Tips and Totally oDesk solution of all Freelance Jobs Success Info.

SET 1: SL NO. 01 TO 25   RUNNING

SET 1: SL NO. 01 TO 25 

SET 2: SL NO. 26 TO 50

SET 3: 51 TO 75

SET 4: 76 TO 100  

SET 5: 101 TO 125

SET 6: 126 TO 150

 Question 01: Which of the following in NOT a type of Section Break?a. Next Page

b. Linked
c. EvenPage
Ans: d. Continuous

Question 02: You can copy cell formats from one cell to another by using the
Ans: Format Painter

Question 03: How would you locate the last cell on a worksheet?
a. Click anywhere in the worksheet, and then press CTRL+HOME
b. Click anywhere in the worksheet, and then press CTRL+INSERT
Ans: c. Click anywhere in the worksheet, and then press CTRL+END
Ans: d. None of the above

Question 04: How will you reverse the direction of a SmartArt graphic?
a.         Right-click on the SmartArt graphic, select Reverse
Ans: b.        Under SmartArt Tools, on the Format tab, in the Arrange group, select Reverse
Ans: c.         Under SmartArt Tools, on the Design tab, in the Create Graphic group, click on Right to Left
d.         All of the above

Question 05: How will you display the Go To dialog box?
a.         You will press F4
Ans: b. You will press F5
c.         You will press F6
d.         You will press F7

Question 06: This chart is the default chart
Ans: Column Chart

Question 07: When you sign the stamp signature line in an Office document, you add both a visible stamp and a digital signature.
Ans: a. True
b.         False

Question 08: How would you assign a Macro to a graphic?
a. On the Developer tab, in the Controls group, select Macro name
Ans: b. On the View tab, click on Macros and then click ‘Assign Macro’ on the shortcut menu. In the Macro name box, click on the macro that you want to assign
Ans:c. On a worksheet, right-click on the graphic, then click ‘Assign Macro’” on the shortcut menu. In the Macro name box, click on the macro that you want to assign
Ans: d. All of the above

Question 09: How will you find cells with data validation?
Ans: a.     On the Home tab, in the Editing group, click the arrow next to Find & Select,, then click Go To Special. Click on Data Validation, and then click All
Ans: b.     On the View tab, in the Windows group, click Data Validation
c.     Both a and b
d.     None of the above

Question 10: Which of the following chart have no axes?                    
Ans: c. C-both a and b

Question 11: How would you select an entire PivotTable report?
a. On the Home tab, in the Editing group, select the ‘Entire PivotTable’ option
Ans: b. On the Options tab, in the Actions group, click on Select, and then click ‘Entire PivotTable’
c. On the Analyze tab, in the Data group, click on ‘Select Entire PivotTable’ option
Ans: d. None of the above

Question 12: Which of the following displays the contents of the active cell?
Ans: Formula bar

Question 13: You define a print area in your worksheet, but later you select a smaller range of cells to print and then click Selection under the menu File->Print->Selection. What will happen?
Ans: b

Question 14: When 'a' or 'p' is not typed after the time in Worksheet cells, what does Excel enter the default time as?
Ans: a. It displays the prompt box and asks the user to type 'a' or 'p'
b.         It displays an error message
c.         It enters the time as PM
Ans: d. It enters the time as AM
e.         None of the above     
                                            
Question 15: Which keyboard shortcut re-calculates all formulas in all open workbooks, regardless of whether or not they have changed since the last time?
a.         CTRL+ALT+F10
b.         CTRL+SHIFT+ALT+F9
c.         SHIFT+F9
Ans: d.         None of the above
Right answer is CTRL+ALT+F9

Question 16: Which toolbar is shown in the figure?
Ans: Forms toolbar

Question 17: Which file format is typically used to remove printer corruption?
a.         XLS format.
b.         HTML format.
Ans: c.         SYLK format (Symbolic Link format).
d.         All of the above.

Question 18: A worksheet is an individual page or tab in the workbook.
Ans: True

Question 19: Which keyboard shortcut should be used to enter the current time?
a.         CTRL+SHIFT+”
Ans: b. CTRL+SHIFT+:
c.         CTRL+;
Ans: d. None of the above

Question 20: Which of the following wildcard characters can be used as comparison criteria for Text Filters?
a.         ?
b.         *
Ans: c.         ~
Ans: d.         All of the above

Question 21: What does the NOW () function returns?
Ans: Returns the serial number of the current date and time

Question 22: Which tab should be used to display or hide axes?
a.         Data tab
Ans: b.         Layout tab
Ans: c.         Insert tab
d.         View tab

Question 23: Which among the following settings is the default macro setting?
a.         Disable all macros without notification
b.         Disable all macros except digitally signed macros
Ans: c.         Disabled all macros with notification
Ans: d.         Enable all macros

Question 24: You can change the size of an image by using the white sizing handles.
Ans: True

Question 25: When you clear the contents from a cell, the formatting of the cell is also lost.
a. True
Ans: b. False

Please Comments, Love and follow me.

1 comment:

  1. Hello freelancer, Our team provide help for freelancer exam (Freelancer.com, Elance.com, Odesk.com, etc.)

    100% marks satisfaction if you not satisfy exams result 100% money back guaranty

    Please visit : http://www.freelancerexams.com

    ReplyDelete