Search This Blog

Tuesday, August 6, 2013

oDesk MS Word 2007 Test Answers Today - 1



oDesk Word 2007 Test is a very important test. Do you 100% pass the test? Check some links below for the other oDesk test answers.This is a oDesk helpful blog and the best source for informative and educative writing about oDesk test answers any subjects.  It’s excellent process for all oDesk knowledge finders.  It is very useful for freelancing job. Share, Cheers and Go ahead, Best Luck..........

oDesk Test Answers MSWORD 2007
To find the answer press CTRL+F in your keyboard and type the word(s) you want to find.


Question 1: Which among the following options should be used to start a bulleted list automatically?
Ans: a.   Type * (asterisk) and then press spacebar or the Tab key.
b.   Type # and then press the spacebar key.
c.   Type # and then press Enter..
d.   None of the above.

Question 2: Which feature(s) should be selected in order to find and remove hidden data and personal information on office documents?
a.       Blog.
b.      Ballons.
Ans: c.       Document inspector.
d.      All of the above.

Question 3: Which keyboard shortcut is used to make the text size smaller?
a. ALT+SHIFT+X
b. CTRL+SHIFT+>
Ans: c. CTRL+SHIFT+<
d. ALT+SHIFT+I

Question 4: Which among the following options will you use to add a command to the Quick Access Toolbar?
a.   Click on customize quick access toolbar and then click “more command” and choose the command from the list to be customized.
b.   Click on the Microsoft button and then select word options. Click on customized.
c.   On the ribbon, click the appropriate tab or group to display the command that you want to add to the Quick access toolbar. Right click on the command and then click on “Add to quick access toolbar” on the shortcut menu.
Ans: d.   All of the above.

Question 5: Which option(s) should you select to remove a chart or axis title from a chart?
Ans: To remove an axis title, select the Layout tab. In the Labels group, click on Axis Titles, click the type of axis title, and then click None.

Question 6: Which among the following is a correct way to make your file “Read-only”?
a. Click on Open from the Microsoft Office Button. Click on Tools, select the Read-only recommended check box. Click OK.
b.  Select the text you have typed, right click on the mouse and select the “As Recommended” option and save it.
Ans  c.  Click “Save As” from the Microsoft Office Button. Click on Tools and then click General Options. Select the Read-only recommended check box. Click OK. Click on Save.
d.  None of the above.

Question 7: Which of the following two paragraphs is/are true for Word 2007?
(1)To show or hide formatting marks in your editing markup — on the Home ribbon, in the Paragraph group, click the Show/Hide button.
(2) The Show/Hide button will not hide all the formatting marks in the document if you selected those marks that are to be displayed at all times (such as paragraph marks, tab characters, hidden text, optional hyphens, object anchors, or spaces). To turn off any or all of these selected formatting marks, follow this procedure: Click the Microsoft Office Button and then click Word Options. Then Click Display. Under "Always show these formatting marks on the screen," clear the check boxes for any formatting marks that you do not want to show at all times in your documents.
Ans: Both (1) and (2)

Question 8: This question is based upon the figure shown below
In the given picture, the "Washout" option has been selected. What purpose does it serve?
Ans: It lightens the picture so that it does not interfere with the text.

Question 9: The default installation of Word 2007 includes several built-in character styles. Which of the following is NOT one of the default, built-in character style.
a. Emphasis.
Ans: b. Special Emphasis.
c. Subtle Emphasis.
d. Intense Emphasis.

Question 10: This question is based upon the figure shown below
In some cases, when lists are combined into one "List," the formatting is not updated. Refer to the picture given above. Which among the following options should be used to update this formatting?
Ans: D

Question 11: This question is based upon the figure shown below
Why is the "Different First Page" option used in the Page Setup dialog box as shown in the given picture?
Ans: This option allows you to remove the Page Number from the first page.

Question 13: Which among the following charts do not have axes?
Ans: Doughnut charts

Question 14: Microsoft named two styles that work in Word 2007 as both character and paragraph types as being ______ styles:
Ans: Linked

Question 15: To enter a symbol or special character into your document (to where the cursor is located), which of the following methods could you employ in Word 2007?
Ans: Open the Insert ribbon. Click Symbol in the Symbols group. A menu will appear with a small selection of symbols. If you don't see the symbol or character you'd like to insert, click More Symbols. Choose the special character (or symbol) that you want and then click Insert and click Close.

Question 16: You are editing a figure using the Drawing Tools > Format options. Which among the following Shape Fill options in the Shape Styles group adds a solid color and transparency to a shape?
a.   No fill.
Ans:  b.   More fill colors.
c.   Background color.
d.   Texture

Question 17: When you save a document as a Web page, the textures and gradients are saved as JPEG files and the patterns are saved as GIF files.
Ans: a. True.
b. false.

Question 18: How will you set the default font so that every time you open Microsoft Word it will use the settings that you had selected?
A. Click on the Microsoft Button and select Word options. Click on Display and then select “Default font settings.”
Ans: B. Select the Home tab, and then click the Font Dialog Box Launcher. Select the font style and size. Click on Default… and then click Yes.
C. Both a and b
D. None of the above

Question 19: Which of the following line-spacing options sets fixed line spacing that Word does not adjust?
Ans: Doubled

Question 20: How will you change the author name in an existing document?
Ans: All of the above

Question 21: Which among the following is not a Bookmark option to sort the list of bookmarks in the document?
Ans: Author

Question 22: Microsoft Office programs store some additional information within the digital signature automatically that might not be visible in the current view document.
Ans: a. True.
b. false.

Question 23: What does the command "Winword.exe /f MyDocument.docx" mean?
Ans: This command instructs Word to start and immediately open a file named MyDocument.docx.

Question 24: Which among the following is an invalid character to include in a file name?
Ans: All of the above

3 comments:

  1. Great help for the publication of word 2007 answers here :) , thanks

    ReplyDelete
  2. Wonderful collections on oDesk MS Word 2007 Test answers. Many thanks.

    ReplyDelete