Search This Blog

Wednesday, August 7, 2013

oDesk Social Media Marketing Test Answers - 4


oDesk Social Media promoting check Answers
Social Media promoting check answers on oDesk for brand spanking new freelancer
The incomparable technique of net encouragement is works through inter communicate messages.  Developer ought to rank Associate in Nursing opt-in web author on the place attended of the web site to owed defamation and internet mail addresses.
More study will provide you with higher results on freelancing.
On oDesk new freelancer ought to pass the check for get sensible job conjointly good vendee because a vendee should see the check results of the candidate World Health Organization bid on his project. Therefore passing the check is most vital for oDesk job bidder.
Please scan terms and condition of taking check permanently results.
If you face any drawback please do not watch for touch upon comment box bellow.
For batter oDesk life certain our all services.

Question 61: How can a company create a forum for dialogue on LinkedIn?
a. Post updates to the company status
Ans: b. Use of Groups
c. Change the company profile regularly
d. Post demeaning comments for the competitors' pages

Question 62: What should be the length of an effective blog post?
a. Several pages in length
b. No more than a few sentences
c. A few sentences mixed with several links to other sites and references
Ans: d. A few paragraphs

Question 63: What is affiliate marketing
Ans: when a 3rd party helps market your business. And in turn your pay them a commission based on sales as aresult of their efforts

Question 64: What traditional marketing technique is YouTube closest to?
a. Print advertising
Ans: b. Television advertising
c. Radio advertising
d. Mail Advertising
Question 65: What is a method of marketing on Facebook which can reach several users by spending money?
a. Pay money for a better quality Facebook account
b. Pay a third party to make posts to your account
c. Charge a fee for users to be your friends
Ans: d. Facebook Pay Per Click placed advertisements

Question 66: What is meant by the concept of “viral” in social media?
Ans: a. Social media which is spread to viewers by the consumer, growing in popularity
Ans: b. It is a method of branding a company
c. Advertising which can easily be emailed
d. Marketing advertisements which are not serious

Question 67: Why would a company possibly want to spend more on PPC early on?
a. It costs less early on
Ans: b. To drive traffic to their site and increase awareness
c. To let the competition know they are serious
d. To sell more products

Question 68: How far into the future should a company plan its marketing activities?
Ans: a. Up to 1 year
b. 5 years
c. 1 month
Ans: d. Indefinitely

Question 69: Why is Facebook the most well rounded social networking marketing space?
a. It has been around the longest
b. It does not cost any money
Ans: c. It allows for video, short posts, long posts, articles, pictures – all aspects of other sites combined into one
d. It allows for pictures

Question 70: What is the character limit for posts on Twitter?
a. No limit
b. 100 characters
Ans; c. 140 characters
d. 200 characters

Question 71: What is meant by “white hat”?
Ans: a. When markets show up for work wearing white hats
b. Dishonest techniques for gaining higher ranking
c. Ethical and honest methods of increasing page ranking
d. Soft ware use to increase ranking

Question 72: Why is it important to have a company blog hosted on the company web domain versus a third party blogging site?
a. Required by law
Ans: b. Search engine rankings will include hits on the blog as part of the overall website hits
c. Requires less effort to maintain
d. Cannot be hacked easily

Question 73: What is a “value proposition”?
Ans: a. The pricing of the product
b. The same as a business plan
c. A statement as to how the company will make more money
d. A statement as to how the company adds value for customers

Question 74: What type of status updates would drive visitors to the company site?
Ans: a. An update telling friends they hope to see them all soon
Ans: b. A link to a new press release hosted on the company site
c. A link to a third party hosting a company press release
d. A picture of the CEO

Question 75: How does YouTube serve a dual purpose in social media marketing?
a. It can be used as a company blog as well as video advertisements
b. It can be used for company pictures and videos
c. It can be used to host the company website as well as videos
Asn: d. It can be used as the forum for dispersing company videos, as well as a host when embedding videos in sites outside of YouTube

Question 76: How can LinkedIn serve the company aside from social network marketing?
Ans: a. Job openings can easily be dispersed to qualified candidates on LinkedIn
b. Company pictures can be posted to the profile
c. Negative press about the competition can be easily spread
Ans: d. Pricing lists can be posted

Question 77: Which of the following would not be effective in headline writing?
a. Using words that draw attention
b. Using words that people may search for
Ans: c. Using small words which take up space and do not add value
d. Using words such as “new, exciting, special offer”

Question 78: How can a company place itself as an expert in a certain area of expertise?
a. Post updates which brag about the company
Ans: b. Actively answer questions in the Q&A section of the site
c. Post comments on competitors pages stating how they are inferior
Ans: d. Answer questions in all categories, even ones the company is not in business of.

Question 79: What is the overall goal of social media marketing for companies?
Ans: a. Generate sales
b. Increase company headcount
Ans: c. Increase their web presence
d. Help accelerate product launches

Question 80: How can a podcast be used to drive customers to a website?
a. By only hosting the podcast on the website
b. By giving information on the podcast which gives the listener the desire to learn more, and directing them to the website for information
c. By making the podcast a premium one which costs money
Ans: d. By telling the listeners that they need your product


5 comments:

  1. Very Nice Post. It is really amazing for us. Thanks a lot for sharing this .it is essential work for SMO. Excellent tips about social media marketing services.

    ReplyDelete
  2. It Looks Good. I find another site http://www.xpertanswers.blogspot.com/ that has a nice template as well.

    ReplyDelete
  3. Waww!! thanks boss...i got it with done!!

    ReplyDelete
  4. I appreciate you and I would like to read your next post.
    Thanks for sharing this useful information.
    We know your time is very important.
    So, We will help you for finding many important website link that you need for every work.
    Just Bookmarks one website and get more website link .
    all important website link
    Freelancing

    ReplyDelete