Search This Blog

Sunday, August 4, 2013

oDesk internet marketing test answer of 2013 – 2014-2

This is an effective advance test you should take for you to bid at the oDesk Job Market. Below are list of questions and answers. This site is for oDesk Success Guides and Tips, oDesk Sample Tests and Answers and Freelance Jobs Success info. Here is also available all kinds of results in oDesk or Freelancing Test.
Here is a latest oDesk internet marketing test answer of 2013. Thank you for visit this site. Don't forget to give me a like or comment.
Lets Start: oDesk internet marketing test answer of 2013 – 2014



SET 01: SL. NO. 01 to 25
 

SET 02: SL. NO. 26 to 50 RUNNING
 


SET 03: SL. NO. 51 to 75
Question 26: What is an auto-responder?
a. A person who replaces to all emails for the company
Ans: b. An automatic email message sent to someone who takes an action such as submitting a form on a company website
Ans: c. A method of direction communication with clients
d. An email relay system

Question 27: Why is it important to fine tune the timing of the ad and keywords used?
a. It costs less in later hours
b. To be sure to spend more money on marketing
c. Required by law
Ans: d. To carefully target the customer base desired, not wasting impressions and clicks

Question 28: What is the “active voice” style of writing ads?
a. Using “you” and not “I” or “we”- directing wording towards the customer
b. Writing in the first person
Ans: c. Writing in the third person
d. Speaking omnisciently

Question 29: What is the purpose of a traditional pressrelease
Ans: it target markets to internet users

Question 30: What is a double opt in process?
a. Someone must email the firm twice to get on a list
Ans: b. Someone must ask to be on your email list, and then verify by clicking a link they want to be on it
c. Someone must email the firm twice to get off an email list
d. Someone has to send an email confirming an online purchase

Question 31: How do listeners decide what is a worthwhile podcast to continually listen to?
a. High quality audio and high quality content
b. If it’s funny
c. Broad based podcasts with no general direction
Ans: d. Having several hosts and a myriad of topics

Question 32: Why is the subject line of any email campaign important?
a. It gives the person an opportunity to delete the email before reading it
Ans: b. It is all the receiver sees besides the email address until they open the email
c. It let the receiver know they are about to be sold something

Question 33: What is a secondary reason to actively maintaina company blog. Besides giving potential customers something to read
Ans: it impresses clients

Question 34: How is the “open rate” important?
a. It tells the company how many people clicked on the links in the email
Ans: b. It lets the company know how many people bought a product
c. It is the number of people who received the mail
Ans: d. It is the number of people who actually opened the email sent to them, giving the company insight in to how effective the email marketing campaign was

Question 35: Why are affiliates not the same as having a sales force?
a. The affiliates are virtual
b. The affiliates can be based anywhere in the world
c. The affiliate only drives traffic, they do not necessarily convert them to sales
Ans: d. The affiliates have limited availability

Question 36: How is the pricing model of a click determined?
a. Standardized rate for the ad
Ans: b. Google sets the price worldwide
c. Ads always cost more in later months
Ans: d. The more popular a search term the more a customer will have to pay to use that term in his/her target keywords list

Question 37: What is one unfavourable trait sometimes seenin affiliate marketing
Ans: it brings additional traffic to a site

Question 38: What is the formula for calculating cost per customer acquisition?
a. Marketing spent on television divided by the number of new customers
b. Sales divided by customers
c. Total marketing budget divided by all customers ever
Ans: d. Total marketing budget for a specific period divided by the number of new customers for that same period

Question 39: How much a company pay for the given example: Ad displays 20 times, 2 users click the ad, cost per click is 5 cents.
a. 90 cents
Ans: b. 10 cents
c. 20 cents
d. 1 cents

Question 40: What should a company do once it achieves itssearch engine ranking goals
Ans: sell advertising on their site

Question 41: What is “cost per action”?
Ans: a. Same as pay per click
Ans: b. A payment agreement where a specific action creates a payable event for the affiliate, such as a click, a purchase, a number of page views
c. A payment agreement where costs change depending on volume
d. The product cost

Question 42: What is an “impression”?
a. When a person buys a product from a site
Ans: b. When your ad is displayed on a page online, not necessarily clicked on
Ans: c. When an ad is clicked on when an ad on
d. When an ad makes an impression on a client

Question 43: Which of the following is valuable in increasing a page rank?
a. Paying for placement
b. Static content
Ans: c. Quantity of links from other highly ranked pages to your site
d. No contact information

Question 44: How important is content on a site whenoptimizing it
Ans: it is the only thing which creates a higherranking in search engines

Question 45: What is meant by “web 2.0”?
Ans: a. The resurgence of internet companies with more interactive focus, such as blogging and social networking
b. Any website which has survived the dot com bust
c. Sites made using new technology
Ans: d. Internet companies who focus on retail sales

Question 46: How can supplemental materials be delivered tothe poducast listener
Ans: the istener must pay for any additionalmaterials

Question 47: Which of the following are podcasts least likely to target?
Ans: a. Sales
b. Branding
c. Customer loyalty
d. Customer delivery
Question 48: How can a poducast be used to brive customers toa website
Ans: by telling the listeners that they need yourproduct

Question 49: What is A/B testing?
a.       Testing two products to see which one sells more.
Ans: b.      Using two version of an ad, measuring results to see which one is more effective.
c.       Testing 2 products to see which one sells more.
Ans: d.      Using 2 version of an ad to see which one has less bounce rate.

Question 50: Why is it important to set daily maximum budgets for pay per click ad campaigns?
Ans: a.       It helps with ad placements.
b.      It is required.
c.       It helps drive affiliate sale.
Ans: d.      Costs of clicked links can add up quickly if not limited.

3 comments:

  1. We create websites for customers large and small with innovative designs, visual impact and bespoke levels of functionality.Webbitez are a friendly UK based company with the in-house skills mix to create websites and associated marketing materials. Our core skills include marketing experience, design, professional photography plus coding expertise and programming capabilities. Web Design Belfast Northern Ireland | SEO Belfast Northern Ireland | Logo Design Northern Ireland UK | Hosting Services Northern Ireland UK | Ecommerce Sites Belfast Northern Ireland |

    ReplyDelete
  2. All service providers problems solved with fast, accurate, with a simple phone contact number for all your favourite Websites. Having difficulties with a social network site? Or need help or advice with any social networking issues and cant find a providers telephone contact number? Direct Contact Numbers will cut out all the relentless searching for telephone numbers online. Facebook Helpline Contact Number | Amazon Helpline Contact Number | Gmail Helpline Contact Number | Google Helpline Contact Number | Twitter Helpline Contact Number |

    ReplyDelete