Search This Blog

Sunday, August 4, 2013

Odesk Windows Xp Test Answers today

Odesk Windows Xp Test Answers Update.
It is important to pass oDesk windows xp test. Today I will give you the answers of those questions. I was passed oDesk windows xp test by giving answer by the following format. You will get passed by following this but do not get full marks. This is important that you have need 2.5 marks to pass odesk windows xp test. I think it will helpful to pass oDesk windows xp test.

Odesk Windows Xp Test Answers today


SET 01: SL. 01-25 RUNNING

SET 02: SL. 26-50
 

SET 03: SL. 51-75
 

SET 04: SL. 76-102


Question 1: The _____________ is a large hidden file where Windows XP finds information about all of the hardware, software, and various settings and user options.
a.     Windows Registry
b.     Finder
Ans: c.     Preferences
d.     Windows SysOps

Question 2: Which of the following statements is/are correct regarding the grouping of Windows tabs?
Ans: a.     Only Windows of the same program can be grouped into one tab.
b.     You can group windows of all open programs into one tab.
c.     You can group windows of only two programs at a time.
Ans: d.     There is no option to group tabs in Windows XP.

Question 3: You can view files and documents on any computer’s desktop from your computer.
Ans: b.     It removes the desktop wallpaper.

Question 4: A Set of instruction that tells Windows XP which devices to start when you boot your computer, or which setting to use for each device, is called a ___________. Several different sets can be created and are especially useful if you have a laptop computer because you can have the computer preset when the computer is operating at different physical locations
a. Software profile
b. Localized Profile
Ans: c. Hardware Profile
d. Setting Profile

Question 5: Which statement(s) about the Recycle Bin is/are correct?
a.     All deleted files except media files are sent to the Recycle Bin.
Ans: b.     You can restore any selected files from the Recycle Bin folder by right clicking and then selecting Restore.
Ans: c.     The Recycle Bin stores files for one month before permanently deleting them.
d.     More than one file at a time cannot be restored from the Recycle Bin.

Question 6: What is the main purpose of mapping network drives?
Ans: a.  It provides a convenient way of accessing a shared resource such as a folder, file, or printer.
b.  It helps to reduce network traffic by automatically making a copy of the shared resource on the user’s computer
c.  It speed up processing and memory usage by automatically making a copy of the shared resource on the user’s computer
d. None of the above

Question 7: You are logged in as an administrator to the computers on your small local network and you want to change the names of those computers and the workgroup so that their names are more informative. One way to change the names would be to:
a.     Open the System control panel. Select the System tab and then click Change. Enter the desired name for the computer and click OK.
b.     Open the System control panel. Select Change Name from the Edit menu and then click Change Name. Enter the desired name for the computer and click OK.
c.     Right click the Desktop and select Personalize. Select the Computer Name tab and then click Change. Enter the desired name for the computer and click OK
Ans: d.     Open the Performance and Maintenance control panel. Select the Computer Name tab and then click Change. Enter the desired name for the computer and click OK.
Ans: e.     Right Click on My Computer icon, choose properties and select tab 'Computer Name' or(use run command and put sysdm.cpl) and click on the Change button. Enter the desired name for computer and click OK.

Question 8: An icon with an arrow in its lower-left corner, which can be clicked for quick access to the object it represents, is a(n):
a.     Application icon
Ans: b.     Folder (directory) icon
c.     Document icon
Ans: d.     Shortcut icon

Question 9: Which of the following statements regarding Windows XP user access is/are correct?
a.     Multiple users cannot switch between accounts without restarting the computer.
b.     Multiple users can switch between accounts without restarting the computer.
c.     Windows XP does not support multiple user access.
Ans: d.     None of the above

Question 10: Which of the following feature is/are new in the Windows XP Start menu?
a. It shows you who is logged on
b. It automatically adds the most frequently used programs
c. It enables you to move any program you want to the Start menu
d. The pinned list (at the top of the Start menu) will be automatically loaded with the user's default Web browser and e-mail program
Ans: e Tick all the check-boxes (ALL ANSWER)

Question 11: What does the Desktop Cleanup Wizard do?
a.     It removes suspected virus shortcuts from the desktop.
Ans: b.     It removes the desktop wallpaper.
c.     It removes the desktop shortcuts that have never been used.
d.     It sends all the desktop icons to the Recycle Bin.

Question 12: What type of icons are displayed in the system tray?
a.     Icons of media-related programs.
Ans: b.     Icons of programs developed by Microsoft.
c.     Icons of programs that are loaded into memory.
Ans: d.     All of the above

Question 13: Which Windows XP feature provides an underlying service that allows Windows and applications to determine when a machine has changed network locations?
a. Synchronization manager
Ans: b. Network location awareness(NLA)
c. Offline viewing
d. Peer-to-peer network support

Question 14: While viewing file names through the Windows Explorer, what happens if you drag and drop a file named letter1.txt on top of another file named letter2.txt lying in the same folder?
a. The contents of letter2.txt will be replaced by the contents of letter1.txt
b. The contents of letter1.txt will be replaced by the contents of letter2.txt.
c. The contents of letter1.txt will be appended to the contents of letter2.txt.
d. The contents of letter2.txt will be appended to the contents of letter1.txt.
Ans: e. Nothing will happen

Question 15: Some computer in your Local Area Network(LAN) have Windows XP Home Edition installed, whereas the other use Windows XP Professional. Is it possible to utilize the NTFS Encrypting File System(EFS) security feature on those computer in the LAN that have Windows XP Home Edition installed?
a. Yes
Ans: b. No

Question 16: Which of the following descriptions about the windows task scheduler is most accurate?
Ans: a.  It is a tool that enables you to schedule programs and other utilities’ to run regularly, when it is most convenient for you
b. It is a utility available in the Windows Accessories that helps you arrange your daily routine and appointments
c. It is a tool that schedules when Windows should save unsaved files automatically
d. It is a windows user interface that allows you to customize the Taskbar

Question 17: How can you customize Advanced Start menu options in windows XP operating system.
a.     Right click on the Taskbar and click the Customize button.
Ans: b.     Right click on the Taskbar, choose Properties, click on Start Menu, and click the Customize button.
Ans: c.     Right click on the Taskbar and choose open all users.
d.     Left click on the Taskbar; choose Properties.

Question 18: The left side of the Start menu contains two parts, separated by a thin horizontal line. The Windows XP term for manually inserting a shortcut to one of your chosen applications into the top part of the left side (by using the right-context menu of the application in Windows Explorer) is called:
Ans: a.     Attaching an application to the Start menu.
b.     Pinning an application to the Start menu.
Ans: c.     Placing an application into the Start menu.
Ans: d.     Porting an application to the Start menu.

Question 19: How does Windows File Protection (WFP) in Windows XP work?
a. It protects Windows XP from viruses that damage important files.
Ans: b. It prevents the replacement or removal of protected system files
c. It protects the user data in case of a hard-disk crash
d. It allows you to conveniently protect your files through password access

Question 20: A common name given to the bitmapped desktop image (usually a picture) that serves as a background for the entire desktop is:
Ans: a.     Wallpaper
b.     Theme
c.     Texture
d.     Mosaic

Question 21: There is a better method to enable or disable services on your computer than using msconfig and hardware profiles. When using msconfig, you might disable some services that are necessary to boot the system. Which of the following should be used to enable or disable services.
a.     Device Manager
b.     Event Viewer
Ans: c.     Microsoft Management Console (MMC)
d.     Local Security Policy

Question 22: The Windows XP installs its search function that, by default, has an animated dog character, Rover. Which of the following is/are true?
Ans: a.     Rover could be replaced with another animated character or with no character at all.
Ans: b.     Rover cannot be replaced by another character. It is a permanent feature.
c.     Rover could be replaced by another character, but another animated character must be used (instead of having no character at all).

Question 23: You can automatically rearrange desktop icons in Windows XP. Which of the following statements in the above regard is/are correct
a.You can sort the icons by Name
b. You can sort the icons by Size
c. You can sort the icons by type
d. You can sort the icons by Date Modified
Ans: e. All of the above.
f. None of the above

Question 25: What type of icons is displayed in the system tray?
Ans: b. Icons of programs developed by Microsoft.
Ans: d. All of the above

2 comments:

  1. fuck
    all are incorrect

    ReplyDelete
  2. If you are looking for right answers on this test you can find it here: Windows XP Test

    ReplyDelete