Search This Blog

Saturday, August 10, 2013

oDesk MS Word 2003 test answers today running



MS Word 2003 Test and Answers following bellow .............
Syllabus of the Test:
Automation and Built-in Features
Working with Tables and Frames
Word 2003 Fundamentals
Formatting Characters using Word 2003
Formatting Paragraphs using Word 2003
Printing Options in Word 2003
Working with Graphics in Word 2003

oDesk MS Word 2003 test answers

SET: 2 SL. 31 to 60 RUNNING PAGE

Question 31: How are spelling errors displayed in Word 2003?
a. The errors are highlighted by a green wavy line.
b. The word with the wrong spelling has a strikethrough font.
Ans: c. The errors are highlighted by a red wavy line.
d. The color of the word with the wrong spelling will change to red.

Question 32: How can you convert the whole document into uppercase if you have it typed in lowercase?
a. Select the document text and choose the “All caps” option under the menu Format > Style.
b. Select the document text and choose “Corporate” under the menu Format > Theme.
Ans: c. Select the document text and select the “All caps” check box in the Font dialog box after first selecting Format > Fonts.
Ans: d. Select the document text and choose the “UPPERCASE” option in the Change e. Case dialog box after first selecting Format > Change Case from the menu.

Question 33: How can you change the font of a text?
Ans: a. Select the text and choose Format > Font from the menu.
b. Select the text and choose Tools > Font from the menu.
c. Press the F4 key and choose the Font from the drop down list.
d. Press ALT+O and choose Format > Font from the menu.
e. Select the text and press CTRL+O to reach the Font Type window.

Question 34: Which of the following are valid sources for storing the addressee information required for Word 2003 mail merge?
Ans: All of above

Question 35: What are sections used for in a Word 2003 document?
Ans: They are used to divide the document into parts so that each part may be independently printed when the print command is given.

Question 36: figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter 'Z'?
Ans: It copies the formatting properties from one cell to another

Question 37: How can you create a box around the text that is placed on a web page, as shown in the figure?
Place the text in a table and give the table a boundary.
a. Ans: Choose the “Box” option under the menu Format > Borders and Shading > Borders.
b. Right-click on the selected text and choose “add boundary” in the text properties.
Ans: c. Draw a rectangle around the text using the rectangle drawing tool.

Question 38: You define a print area in your worksheet, but later you select a smaller range of cells to print and then click Selection under the menu File->Print->Selection. What will happen?
Ans: b

Question 39: What does the CTRL+U shone accomplish in Word 2003?
Ans: It underlines the selected word

Question 40: What is the function of AutoSummarize feature in Word 2003?
a. It creates a 250-word, 500-word, or 1000-word summary of the document.
Ans: b. It adds automatic headers, bold and italic characters, as well as automatic formatting of the document, to give the look of a well summarized document.
Ans: c. It summarizes the statistics of the document into a report, such as total words, total characters, total pages, total paragraphs, file size, etc.
Ans: d. It identifies the key points in a document for you to share with others or quickly scan.

Question 41: When you clear the contents from a cell, the formatting of the cell is also lost.
Ans: FALSE

Question 42: What is a page break in Word 2003?
e.     It refers to Word 2003 automatically breaking the continuity of a block of text by adding headers, bold faced characters and breaking the text into new paragraphs.      

  
Question 43: How can you insert a sound file in a Word 2003 Document?
Ans: a. From the Insert > File menu option.    
Ans: b. From the Insert > Object menu option

Question 44: Which font effect has been applied on the text shown in the figure?
a. Superscript
b. Subscript
c. Shadow
Ans: d. Emboss
Ans: e. Strikethrough
f. Engrave
g. Double strikethrough

Question 45: What does the NOW () function returns?
Ans: Returns the serial number of the current date and time

Question 46: You are required to prepare an essay in Word 2003 consisting of only 250 words. What is the most convenient way for you to count the total number of words in your document?
a. First justify the document (both left and right justified), then count the number of words on one line and multiply them by the number of lines.
b. Select the text whose words you require to count and right-click the mouse button. Choose the “Word Count” option.
Ans: c. Choose the “Word Count” option under the Tools menu.
d. Choose the “Paragraph statistics” option under the View menu.
e. Count each word one by one. There is currently no tool available for counting the number of words.

Question 47: What is the method to disable the Reading Layout feature and open documents in the default (Print Layout)?
Ans: Click the Tools menu and choose Options; when the Options multi-tabbed dialog box appears, click General. Uncheck ‘Allow Starting in Reading Layout.” Click OK.

Question 48: You want to view a document in the Reading Layout view. What will you do?
Ans: Press ALT+R

Question 49: A paragraph can be made to stand out from the rest of the document by giving it a border or shading. How can you give a (selected) paragraph a special shade?
Ans: a. Select Format > Borders and Shading. Select the Page Border tab. Select the Color and click OK.
Ans: b. Select View > Borders and Shading. Select the Coloring tab. Select the Color and click OK.
c. Select Format > Borders and Shading. Select the Shading tab. Select the Color and click OK.
d. Select Insert > Borders and Shading; Select Shading tab. Select the Color you want to shade the paragraph with and Click OK.

Question 50: AutoFilter drop-downs are automatically added in the header row of a list when the list is created.
Ans: TRUE

Question 51: When you right-click on a cell of a table drawn in a Word 2003 document, you can see the properties and options as shown in the figure. The Split Cells option has been highlighted in the figure. What is the function of this option?
a. It divides an existing cell horizontally into 2 equal cells.
b. It divides an existing cell vertically into 2 equal cells.
Ans: c. It allows you to divide an existing cell of a table into more rows and columns.
d. It allows you to merge 2 or more existing cells with one another.

Question 52: Can you give a 3-D (3-Dimensional) effect to your text and, graphics using Word 2003?
Ans: Yes

Question 53: State whether the following statement is True or False.
It is possible to add custom words to the dictionary that Word 2003 uses to check spelling errors in document.
Ans: a. True
b. False

Question 54: There are over a hundred predefined formatting styles in Word 2003 to choose from. However, only a small number of them are displayed in the default list of styles. If you want to see all formatting styles (both predefined and customized), you could:
Ans: Press the SHIFT key and click the arrow on the Style drop-down menu button on the formatting toolbar.

Question 55: What will you do to print an A5-size (148mm x 210mm) document on A4-size (210 x 297mm) paper?
a.  Scale the font size of the text by the required percentage: e.g., the A5 size is 30% smaller, than the A4 size, so scale the font size to 142% and print the document.
Ans: b. Select File > Print. Under Zoom, specify the paper size in the “Scale to Paper Size” list as A4.

Question 56: Can you change the background picture of a Word 2003 Theme that has been applied to a page?
Ans: Yes

Question 57: What are bookmarks used for?
Ans: a. To quickly jump to a specific location in the document.
b. To add hyperlinks in a web page.
c. To add anchors in a web page.
Ans: d. To mark the ending of a page of the document.
e. To mark the ending of a section of the document.

Question 58: How can you create a non-breaking hyphen?
Press ALT+SHIFT+H.
Press CTRL+HYPHEN.
Press CTRL+SHIFT+HYPHEN.
Press ALT+CTRL+HYPHEN.
Ans: None of the Above.
Answer : Press CTRL+SHIFT+HYPHEN

Question 59: Normally when you click on the File menu, Microsoft Word 2003 shows you the names of the last four files used. How can that be increased?
Ans:  Under Tools > Options: click the General tab. Increase the number on the “Recently Used File List” option.

Question 60: State Whether True or False
You can open the +F key combination
Ans: True

TO CONTINUE ....................

2 comments:

  1. Hello freelancer, Our team provide help for freelancer exam (Freelancer.com, Elance.com, Odesk.com, etc.)

    100% marks satisfaction if you not satisfy exams result 100% money back guaranty

    Please visit : http://www.freelancerexams.com

    ReplyDelete
  2. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""false aanswer""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

    ReplyDelete