Search This Blog

Saturday, August 10, 2013

oDesk Office Skills Test Answers Today - 2



Today gift for you info concerning oDesk office skills take a look at answers basic and advanced information of Microsoft office Skills.
oDesk office ability test Answers you follow should 100% pass.
Below you're making an attempt to present the suggestions concerning wherever you'll be able to realize the right answers of oDesk offece skills test answers.
Each question has between one and eight choices of that one or more could also be correct. And you'll get forty minutes to answer those queries.
You have to answer forty multiple alternative queries.

oDesk Rule and regulation of Office Skills Test :
Office Skills Test: Read the Online Testing Policies and the instructions below prior to taking the test
This test will cover the following topics:
Basic Office Skills
Basic Computer Skills
Interpersonal Office Skills
Office Procedures

Duration: The test will be 40 minutes and 40 multiple choice questions.

Instructions:
            Each question has between 2 and 8 options. One or more answers may be correct.
            Attempt all questions since there are no penalties for incorrect answers.
            Your time remaining is shown in the top of the test window.
            The test is best viewed using Internet Explorer 6.0+, Mozilla Firefox 2.0+ or Google Chrome.
            You must answer each question before proceeding to the next question. You will not be able to change an answer once you've moved to the next question.



Question 28: What is 'outsourcing'?
a. Working outside the office, often from home.
Ans: b. Freelancing work to workers outside the main office building, often to foreign workers for cheaper labor costs.
c. A form of half working from home, half at the office.
Ans: d. Leaving work early.

Question 29: What is the best way to handle an angry colleague or client with a complaint?
Ans: a.     Listen to their concerns, and calmly but firmly explain what you are able to do, offering other solutions and options, without getting angry in turn.
b.     Show a little anger as a way of evening out the situation.
Ans: c.     Shout back, and then, later in the day, find a place to sulk, or time to complain to your own boss.
d.     Listen to their concerns, politely explain what you are able to do, and if they insist, shout back your own concerns and complaints.

Question 30: What does the 'glass ceiling' refer to in a business context?
a.     The internal ceiling above the boardroom, whether it is on the top floor or not.
b.     The roof of the company building, frequently constructed from glass to optimize the company's public status for the surrounding area.
Ans: c.     The upper level of senior management or company executive positions which is traditionally hard to break through, for example, for women and/or minorities.
d.     The imaginary level above the CEO at which the company profits skyrocket.

Question 31: In any office or business environment, what does the 'opportunity success rate' refer to?
a. The success of a business in dollar value minus the dollar value of previous attempts to make it a success.
Ans: b. The number of won opportunities as a percentage of the number of won and lost opportunities.
c. The number of lost opportunities as a percentage of the number of almost won opportunities.
d. The opportunity costs divided by the so-called sunk costs.

Question 32: Question 28: What are the dimensions of an A4 size sheet of paper?
a.     216 mm x 279 mm
b.     220 mm x 310 mm
Ans:  c.     215 mm x 295 mm
Ans:  d.     210 mm x 297 mm
e.     a and d

Question 33: What does 'Class A office space' commonly refer to?
a. Office space on former sites of class A drug offenses.
Ans: b. The lowest quality office buildings in a given area.
c. The highest quality office space available in a given area.
d. The highest quality office space for the least price.

Question 34: Which of the following activities could possibly infect your computer with virus?
Ans: a) Installing pirate software from a CD

Question 35: What does administration generally handle in an office environment?
a. Paperwork and accounts.
b. Specifically, the hiring of new management and middle management.
Ans: c. The efficient day-to-day running of the office, with regard to company files, communication, management of jobs and such as overseeing hiring and firing and human resources etc.
d. Ensuring that the infrastructure of the building is regularly checked and modemized.

Question 36: What is a 'mouse potato'(a comic phrase in an office environment)?
a.     The equivalent of a couch potato, but in terms of using a computer — i.e. someone who spends all their time at a computer.
b.     A virus or other harmful computer bug, such as a 'trojan horse'.
c.     An office ornament that workers place on their desks to keep them motivated during office hours.
Ans: d.     b and c


Question 37: Which of the following are commonly used computer web browsers?
a.     Mozilla, Guardian Website, The Times of London, MSN
b.     Expedia, Opodo, Student Universe, Godzilla
Ans: c.     Chrome, Explorer, Firefox
d.     Google, MSN, Yahoo, Ask

Question 38: What two kinds of printers are commonly in use in most office environments?
Ans:  a.     Industrial and private
b.     Hewlett Packard and Brother
c.     Laser and ink-jet
d.     Black-and-white and color
e.     None of the above

Question 39: What is a 'golden handshake'?
a.     The welcome to the building of a new CEO.
b.     The last day in the office before the holidays.
c.    The common usage for a generous employment severance package when an executive loses his or her job through restructuring, redundancy or a scheduled retirement.
Ans:  d.     The common usage for a series of re-hirings of past employees.
e.     c and d

Question 40: Which of the following energy-saving practices can be used in an office without adversely affecting company productivity?
a. Use only one bathroom light during office hours
Ans:  b. Turn off lights and computers at the end of the day
c. Turn off the computers between sending e-mails
d. Use lower Watt light bulbs, especially in the emergency exits
e. a and b

Question 41: What is the benefit of e-mailing documents rather than always providing hard copies to individuals?
a.     There is no benefit except that people can delete them more easily.
b.     The documents can potentially be edited online and re-circulated.
 c.     The documents can be electronically forwarded, which saves stationery that may otherwise be used.
Answer: d.     b and c

Question 42: Your computer is not printing and a technician is not available, so you perform the following activities to investigate the problem. In which order should you take these up?
1 See if the printer cartridge is finished
2 See if the printer is switched on
3 Try to print a test page using the printer self-test
4 Try to print a test page from Windows
5 See if the printer is properly attached to the computer
a.     5,4,3,2,1
b.     3,2,1,4,5
Ans: c.     3,5,4,1,2
d.     2,3,1,5,4
e.     3,1,5,2,4

Question 43: What is an office 'memo circular'?
Ans: a. A simple message, usually delivered by e-mail or hard copy and sent to all office staff, updating everyone on new office precedures.
b. A circular shaped memo.
c. A left of introduction by a potential new client.
d. A complaint letter to the CEO circulated to and signed by the entire staff.

Question 44: Which of the following are proven methods of improving your office skills?
a.     Smiling and being appreciative of others, especially the clients.
b.     Actively listening to, even humoring people at times.
c.     Looking to resolve conflicts and bringing people together.
d.     Conveying what is expected in return as an appropriate response, and avoiding ambiguity.
Ans:   e.     All of the above

Question 45: What does the CTRL+V shortcut accomplish in Word 2007?
a.     It makes the selected text appear in bold.
b.     It pastes the text that has already been copied.
Ans: c.     It converts the selected text into the next larger size of the same font.
d.     It applies italic formatting to the selected text.
e.     All of the above

Question 46: When a client visits the office and arrives early, what does office etiquette require you to do to handle the situation?
a.     If you are free, allow the meeting to start early.
b.     Take their coat, offer them something to drink, and tell them you won't be a moment.
c.     Try and meet them as soon as possible.
Ans: d.     All of the above.

Question 47: You work in a company where some of your co-workers are recent foreign immigrants. They are unfamiliar with the work environment and your supervisor is polite to everybody in the staff but is often rude to these foreign workers. What will you do in this situation?
Ans:    a.     You talk to the foreign workers and tell them that they should complain to the Upper Management.
b.     You tell your supervisor that his misbehavior is inappropriate.
c.     Nothing, you prefer to keep quiet because everybody else is quiet.
d.     You complain to the Upper Management.

Question 48: Question 32: What is 'flexi-time'?
a.     The feeling when time slows down or speeds up at certain times of the day in an office environment.
Ans: b.     The flexible use of personal office hours, such as working an hour earlier one day, in order to leave an hour earlier another day.
Ans:    c.    occasionally moving the hands on the office clock so everyone can go home early now and then.
d. Bringing an alarm clock to work that rings at the end of the day and at lunchtimes.

Question 49: What is the person in charge of administering an office commonly called?
a. Office Assistant
b. Full-time Manager
Ans: c. Office Manager
Ans: d. CEO
e. None of the above

Question 50: What does the abbreviation CEO stand for?
a.     Company Executive Officer
b.     Communicate Especially On
c.     Corporate Exact Office
d.     Cheat Every One
Ans: e.     Chief Executive Officer

Question 51: Traditionally, approximately how many pages should a business CV or resume have?
Answer: a.     1-3, preferably 2
b.     1-5, but usually 2-3
c.     Just 1
Answer: d.     Exactly 2 and a half, and never more or less

Question 52: What is the most frequently used typeface and point size when creating Word documents?
a.     Times New Roman, 12 point
b.     Times, 14 point
c.     Courier New, 12 point
d.     Courier New, 14 point
Ans:  e.     All of the above

Question 53: Which of the following are not recommended when trying to improve working with others in an office environment?
a.     Talking when others are talking, and listening only occasionally.
Ans:    b.     Being as consciously helpful as possible, and offering practical solutions.
c.     Changing the printer ink or cartridge when it runs out.
d.     None of the above

Question 54: What is the appropriate response to discovering the printer is out of ink?
a.     Force the printer to deliver the last drop of ink by turning it upside down, holding it carefully.
Ans:  b.     Walk away and tell a fellow office worker, hoping he or she will take responsibility.
c.     Leave it to the next person.
d.  Replace the ink if the cartridge is available otherwise follow the office procedure for replacing or ordering the cartridges.



8 comments:

  1. Lots of thanks for sharing oDesk Office Skills Test Answers. carry on brother and keep your article writing about All oDesk test answer 2013

    ReplyDelete
  2. Thanks for such a kind help . I was looking for this.

    ReplyDelete
  3. Lol, obviously some it are wrong

    ReplyDelete
  4. Question 45: What does the CTRL+V shortcut accomplish in Word 2007?
    a. It makes the selected text appear in bold.
    b. It pastes the text that has already been copied.
    Ans: c. It converts the selected text into the next larger size of the same font.
    d. It applies italic formatting to the selected text.
    e. All of the above
    Ans is not correct ans is b

    ReplyDelete
  5. For Brother Printer Tech Support Contact us 1-800-935-0537
    http://global-printer-support.net/

    ReplyDelete