Search This Blog

Friday, July 19, 2013

U.S. English Basic Skills Test Answers 2013-2014-4

 Hi Friends, I introduce a way to pass the oDesk take a look at answers any subject. This is often oDesk, Freelancer, Vworker, Elance US English Basic ability take a look at queries and answers. Who need to construct their career at Freelancing sector and oDesk or any Marketplace this take a look at is imperative for them. There square measure forty Multiple selection queries. Every question has between a pair of to eight choices of that one or additional could also be correct. If you benefited from this post, please share it. Thanks of all. to ascertain the oDesk US English Basic Skills take a look at Question & Answer Update


Previous ................3.                Previous ................3

Question 73: Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
Julia, who is studying to be ________ foreign correspondent, is currently doing ______ internship in ______ Middle East _____ will return before the end of _______ year.
a. (no article required), an, the, but, the
b. the, a, the, however, a
c. a, an, (no article required), yet, a
Answers:  d. a, an, the, but, the

Question 74: Which of the following sentences does NOT illustrate correct verb and verb tense usage?
a.) These repetitive and misleading guidelines could easily be interpreted in several different ways.
Answers:  b.) Clarabelle's mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.
c.) The Imagist movement in poetry is commonly regarded as having begun in the early twentieth century.
d.) We all danced across the lawn and lifted Zoe above our heads in triumph.

Question 75: Which of the following sentences is punctuated correctly?
a.     ‘Come here, she said, and let me get a good look at you.’
And: b.     Come here she said, and let me get a good look at you.
c.     “Come here,” she said. “and let me get a good look at you.”
Ans: d.     “Come here,” she said, “and let me get a good look at you.”

Question 76: Read the original sentence below and then choose the rewritten sentence that illustrates proper sentence structure.
ORIGINAL SENTENCE:
It is easy to carry solid objects, but the same cannot be said of liquids.
REWRITTEN SENTENCES:
a. Unlike liquids, solid objects are easy to carry.
Answers:  b. Unlike liquids, we can easily carry solid objects.
c. Unlike liquids; solid objects can easily be carried.
d.     Unlike liquids, solid objects easy to be carried.

Question: 77  Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Whiskey, my pet squirrel, jumped ________ my head and ________ the windowsill.
Answers:a.          over, onto
b.          through, into
c.          from, under
d.          into, onto

Question 78: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentences.
Last what ! It’s did you night, over After
a. After what night, it's over you did last!
Answers:  b. After what you did last night, it's over!
c. over what you did last night, it's After!
d. After, it's over what you did last night!

Question 79: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
would I have it anything if had . I you known said would not bother
a.         Would I have not said anything if you had known it would bother I?
Answers:  b.         I would not have said anything if I had known it would bother you.
c.         Had I known if it would bother you I would not have said anything.
d.         If I had known it would not bother you I would have said anything.

Question 80: Which of the following statements is true if you open an existing file, make changes to it, and save it with a new name?
a. The original file will be deleted.
Answers:  b. The original file remains unchanged.
c. The changes will be saved in the original file
d. The original file is sent to the Recycle Bin

Question 81: Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?
a. Unless the world controls its population, mankind will continue to face one problem after another.
Answers:  b. Unless the world doesn't control its population, mankind will continue to face one problem after another.
c. Unless the world controls its population, until then mankind will continue to face one problem after another.
d. Unless the world fails to control its population, mankind until then will continue to face one problem after another.

Question 82: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Victor, who stole ____________ ideas and used them  to make _________ a millionaire, never once offered ______________ a world of thanks.
a.         our, himself, we
b.         their, them, himself
c.         your, us, you
Answer: d. our, himself, us

Question 83: Scan the subsequent question and opt for the response that uses the right corresponding verb tense.
Ans: a (No, as a result of by the time I got there all the tickets had already been sold.)

Question 84: Rearrange the subsequent words to form the foremost logical and grammatically correct sentences.
Would I actually have it something if had, I you known said wouldn't hassle
Ans: b (I wouldn't have said something if I had known it might hassle you)

Question 85: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
I placed my notes__________my desk and referred to them____________ the meeting.
a. at, among
ans:b. beside, during
c. with, at
d. upon, around

Question 86: Choose the verb that best completes the following sentence.
Do you know if Harlon ____________Japanese before moving to Japan?
Answers:  a. has studied
b. has been studying
c. will have been studying
d. will be studying

Question 87: opt for the phrase that best completes the sentence below while not making a run-on sentence.
Its never too late to find out the way to swimming make sure you might fall off a boat!
Ans: b (you never grasp when)

Question 88: Rearrange the subsequent words to form the foremost logical and grammatically correct sentence.
 With can’t phone, on whenever continually to the time pay I speak I my friend, him
Ans: e (Whenever I can’t pay time with my friend. I continually speak to him on the phone.)

Question 89: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
a. Did Annabel knowingly lie on the witness stand?
Answers:  b. we think the judge will have noticed something strange in her behavior.
c. The lawyers had decided to keep her testimony a secret.
d. Somehow, all of the newspapers gotten hold of the story.

Question 90: Rearrange the subsequent words to form the foremost logical and grammatically correct sentence.
days . for last has sensible weather few The been the not
Ans: d (The weather has not been sensible for the previous few days)

Question 91: that of the subsequent sentences illustrates correct sentence structure?
Ans: d (The queen had hardly finished her speech when the individuals began to disperse.)

Question 92: that of the subsequent sentences is punctuated correctly?
Ans: d (“Come here,” she said, “and let me get an honest check up on you.”)

Question 93: Complete the subsequent sentence by selecting the phrase with the most effective word order from the choice given.
people who aren't wise 2nd.
Ans: d (does not got to be essentially stupid)

Question 94: scan the subsequent question and opt for the response that uses the right corresponding verb tense.
Will Jack wear that furry hat often?
Ans: d (No, he solely wears it when his ears are cold.)

Question 95: opt for the series of adjectives and adverbs that best completes the subsequent sentence.
The archaeologists were befits discover such a rest room and an area 2nd artifact at that principally uncovered website.
Ans: b (amazed rare incredibly beautiful)

Question 96: that of the subsequent sentences illustrates the right use of parallel construction?
Ans: b (Although Tommy was failing his biology category at school, he was passing his chemistry class)

Question 97: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense
Ans: b, d {(We assume the choose can have noticed one thing strange in her behavior.), (Somehow, all of the newspapers gotten hold the story.)}
Ans: e (All of the above)

Question 98: that of the subsequent sentences is punctuated correctly?
Ans: b (We predict a hurricane this afternoon; thus we've closed the varsity early.)

Question 99: amendment the subsequent sentence from a quotation to indirect speech.
Rhonda says, “I get to figure early on a daily basis.”
Ans: c (Rhonda has said that she have to be compelled to work early on a daily basis.)

Question 100: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
work . is always to brother willing not My
a.         My brother is not willing to work always.
Answers:  b.         My brother is not always willing to work.
c.         is not willing to work always My brother.
d.         My work is not willing to always brother.

Question 101: Which of the following sentences does NOT illustrate correct verb and verb tense usage?
a. Frank and Marjorie have opened a new chocolate shop on the corner.
b. By the time I get there, all the best candy will have been eaten already.
Answers:  c. They was going to sell pastries as well, but then decided against it.
d. Have you ever wondered how many jelly beans there are in the world?

Question102: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
with can't phone . on Whenever always to the time spend I speak I my friend , him
a. Whenever I always phone on my friend to speak, I can't spend the time with him.
b. Whenever I spend time on the phone to him, I can't always speak with my friend.
c. Whenever I speak to him, I can't always spend time with my friend on the phone.
d. Whenever I can't speak to him on the phone, I always spend time with my friend.
Answers:  e. Whenever I can't spend time with my friend, I always speak to him on the phone.

Question103: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“It may snow tomorrow.” he said.
a. He said it should snow tomorrow.
b. He might say it will snow tomorrow.
c. He says it may snow tomorrow.
Answers: d. He said it might snow tomorrow.

Question 104: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
a.      Let’s wait until seven to leave; the traffic should be much lighter by then.
b.      My boss says I have to stay late tonight because I was sleeping during office hours.
c.      I would call them, but I think they have left for the day.
d.      Have you seen the cookies that were on my desk? They seem to have disappeared.
Answers:  e.      All of the above

Question 105: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
a.         Until the snow is melting, the train is not able to move.
b.         Until the snow does not melt, the train will not be able to move.
Answers:  c.         Until the snow melts, the train will not be able to move.
d.         Until the snow will melt, the train will not be able to move.

Question 106: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
Answer: b, d {(We think the judge will have noticed something strange in her behavior.), (Somehow, all of the newspapers gotten hold the story.)}

Question 107: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Although Marvin said he had the keys____ the flower pot, we were unable to find them_____ the dark. In the end, we waited for him at the coffee shop _____ the corner.
Answers:  a.     under, in, around
b.     in, with, at
c.     around, at, on
d.     beside, from, around

Question 108: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
After realizing that our hosts hadn’t actually invested _________ to ____________ party. ____________ excused ____________ from the table and slipped out the back door.
a.     us, their, we, ourselves
b.     ourselves, theirs, we, us
Answers: c.     them, our, they, themselves
d.     us, our, we, himself

Honorable, I hope Recommendation

13 comments:

  1. Good post it is very useful for students

    IELTS BANDS

    ReplyDelete
  2. Fucking shit. Who the fuck is managing such stupid blogs. Most of the answers are incorrect, you fucking shit.

    ReplyDelete
  3. This is not odesk answer

    ReplyDelete
  4. You can earn money ($)from online 24/7.Just sing up this site <> follow the rules.And enjoy peace full life.Thanks

    ReplyDelete
  5. Our team provide help for freelancer exams

    100% marks satisfaction

    Please view video proof: http://freelancerexams.com/freelancer-answers-video-proof/

    ReplyDelete
  6. Thank you , i am trying to get best oDesk answer paper but today i have got.

    ReplyDelete