Search This Blog

Sunday, August 4, 2013

oDesk joomla 1.5 test answer updates

oDesk joomla 1.5 test answer
And all odesk test solution odesk answers updates.
joomla 1.5 oDesk Test Solutions of Odesk Odesk 100% correct
Test of Knowledge of Joomla! 1.5
Test Syllabus
Installation and Configuration
Files and Folders
Joomla Extensions
Plug Ins
Managing a Professional Deployment
PHP and Security

SET NO .01 : Q No. 01 to 25

SET NO .02: Q No. 26 to 51

Question 1: What is the default super administrator account for Joomla called?
a.  God
Ans: b.  Administrator
Ans: c.  admin
d.  superuse

Question 2: Which of the following PHP directives are important to Joomla execution to define an alternate compression library if the standard library is not available?
a. zlib.output_compression
Ans: b. zlib.output_handler
Ans: c. extension_dir
Ans: d. expose_php

Question 3: Which of the following files is archive and contains the actual CB component that you must install into Joomla while downloading CB?
Answer: com_comprofiler

Question 4: Which option will you choose to set the site metadata for the installed website?
Ans: a.Global Configuration
b.Module Manager

Question 5: Refer to the given image.What will happen if we set the SSL enabled option to On?
a.This option will make the link from the menu begin with an ftp://
b.This option will make the link from the menu begin with an http//
Ans: c.This option will make the link from the menu begin with an https://
d.None of the above

Question 6: State whether True or False:The core editor events apply to plug-ins that provide editor functionality such as TinyMCE or XStandard Lite.
Ans: a.True
Ans: b.False
Question 6: Which PHP file does the index.php file load to provide the menu bar to the administrator interface?
Ans: c.Toolbar.php

Question 7: Which of the given database systems is supported by Joomla?
a.Microsoft sql
Ans: b.Mysql
c.Microsoft access
d.All of the above

Question 8: Which of the following is the default editor of Joomla?
Ans: a.TinyMCE *
b.XStandard Lite
Ans: c.Both a and b
d.None of the above

Question 9: Joomla provides an abstracted method called getEscaped() that returns the escaped string regardless of the target database.
Ans: a.  True
Ans: b.  False

Question 10: From which package are the classes (i.e JSite, JAdministrator and JInstallation) which make up the Joomla CMS application extended?
Ans: a.  Installer
b.  Application
c.  Template
d.  Database

Question 11: What is not true about JoomlaXplorer?
a.It provides access to all of the files and folders in the Web server path
b.It includes a status bar displaying the amount of the remaining space on the selected drive
c.It allows a user to change file and directory permissions using a chmod-style utility
Ans: d.None of the above

Question 12: Which of the following is a system event?
Ans: a.OnDisplay

Question 13: Which Joomla file provides the central logic of the template, including any module and component display?
Ans: a.Index.php
Ans: b.Template.css

Question 14: Refer to the given image.When will you use SMTP authentication mail settings?
a.When you want to use an external mail server
Ans: b.When you want to use an internal mail server
c.When you want to display email address automatically
d.Both b and c

Question 15: What do you understand by the type of error?
Answer: It means that STRICT_ALL_TABLES is enabled

Question 16: Which path variable holds the path of the currently executing application?
d.All of the above
Question 17: Which user events occur with plug-ins that are installed for the front end of the system?
Answer: Both a and b

Question 18: Which type of positioning elements define a concrete area such as a p, td, div or table in a CSS file?
Answer: Block elements

Question 19: Which of the following files does the “/includes” directory not contain?
Answer: None of the above

Question 20: Which of the following files does the "/includes" directory contain?
a.  application.php
b.  defines.php
c.  framework.php
Ans: d.  All of the above

Question 21: Refer to the given image.Which option will you select to install or to add the module to your website?
Ans: c.C
Ans: d.D

Question 22: Why does Joomla use templateDetails.xml files?
a. To access the template from within by using code
b. To debug your style sheets
Ans: c. To provide information and allow selection of the template within th template manager
Ans: d. All of the above

Question 23: Which of the following events is activated after content rendering is complete for content type plug-ins?
Ans: a.OnAfterDisplay
Ans: c.OnAfterDisplayContent
d.None of the above

Question 24: State whether True or False:All the Joomla settings are contained within a PHP class called JConfig.

Question 25: In which PHP file is the central configuration data for Joomla contained?
Ans: b.configuration.php
d.None of the above

No comments:

Post a Comment