Search This Blog

Saturday, August 3, 2013

oDesk MS Excel 2007 Test Answers: 7

Microsoft Excel 2003 or 2007 Test
Read the Online Testing Policies and the instructions below prior to taking the test.
This test will cover the following topics:
Excel Fundamentals
Entering Data into Worksheets
Formatting Excel Worksheets
Excel In-built Features
Formulas and Calculations using Excel

Hello Friends, How to pass in the oDesk MS Excel 2007 Test Answers.
This is an effective common test you should take for you to bid at the oDesk Job market places.
Below are list of questions and answers shown easily.
This is your likely site.
Its all are oDesk Success Guides, Tips and Totally oDesk solution of all Freelance Jobs Success Info.

Question 151: You would like to restrict the values that can be entered into a cell so that only whole numbers between 1 and 100 can be entered. Which option in the menu allows you to accomplish this?
Ans: The setting tab under the menu Data->Validation

Question 152: What is a watermark?
d.     An image or picture anywhere in the document that links to a Web page on the Internet.

Question 153: If cell entries are changed, the formula will automatically recalculate the values and insert the result in the cell containing the formula.
Ans: True

Question 154: The Merge button on the Formatting toolbar will merge selected cells and right align data within the cells.
Ans: False

Question 155: To move the insertion point down to the next cell, press:
Ans: Enter
Question 156: The cell range A3 through G3 should be keyed in as:
Ans: A3:G3

Question 157: A document created in Excel is referred to as a
Ans: workbook

Question 158: Which of the following functions is used to replace straight quotes ("") with smart quotes ("") in a text document?
c.     Tools > AutoCorrect Options > AutoFormat 69. If the text you entered into a cell does not fit, Excel will display ##### to indicate that the text is too long

Question 159: By default, data in a cell is centered
Ans: False

Question 160: When a new row is added into an Excel worksheet, by default, this row will be inserted just below the active cell.
Ans: True

Question 161: To insert a row, click Insert and then Rows
Ans: True

Question 162: The Split option causes the worksheet to be split into two window panes.
Ans: False

Question 163: A column is inserted immediately to the left of the column containing the active cell unless you choose otherwise
Ans: True

Question 164: To delete a specific cell as well as the text within it, make the cell active and then
Ans: click Edit and then Delete

Question 165: Which of the following is an absolute cell reference
Ans: $B3

Question 166: To select nonadjacent cells, columns, or rows, you must
Ans: hold down the Ctrl key while clicking column, row header, or specific cells

Question 167: When copying selected cells to a new location, you must position the mouse pointer on any border around the selected cells until it turns into a(n)
Ans: arrow pointer

Question 168: When data is linked, a change made in a linked cell is automatically made to other cells in the link.
Ans: True

Question 169: Selected cells and cell contents can be moved or copied within a worksheet but not between worksheets.
Ans: False

Question 170: Time in a cell in Excel is stored as a decimal fraction representing a portion of the day

Question 171: The PMT function is used to calculate a loan payment based on a variable interest rate, payment, and the time period.
Ans: False

Question 172: The gridlines that appear on your worksheet will print as displayed.
Ans: False

Question 173: The FV function is used to calculate the future value of an investment based on a periodic constant payment and interest rate
Ans: True

Question 174: To apply page numbering to a worksheet page, which option in the Page Setup dialog box should you choose
Ans: Header/Footer

Question 175: If a function is included in an argument within a function, it is called a
Ans: Nested Function

Question 176: If you want row and column headings to print, which tab do you click from the Page Setup dialog box?
Ans: Header/Footer

Please Comments, Love and follow me.

1 comment:

  1. I will help you out to get more traffic to your web but first make the information correct your blog. Too many mistakes. Check out.