Search This Blog

Friday, August 2, 2013

oDesk English Spelling Test (US version) Answers: 2

oDesk English Spelling Test (US version) Question & Answers: 1

oDesk English Spelling Test (US version) Question & Answers: 2 is CONTINUE ................. BELOW..................

oDesk English Spelling Test (US version) Question & Answers: 3

You can take try to take a look at any time you would like. i will be able to show the simplest way to pass the oDesk or Elance or Freelancing any job qualify take a look at in English writing system take a glance at (U.S. Version).If you benefited from this post, please share to comment it.
To have a stronger career at oDesk, you wish to possess a high score in language tests. This answer sheet provides common answers for English writing system test-US version. I hope this might facilitate to urge full selection in oDesk English writing system take a glance at. Good luck...

Question: 31.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answer: a.         Vacuum
b.         Vaccuum
c.         Vacumm
d.         Vaccum

Question: 32.  Identify the misspelled word in the list below.
ans: a. accomodate
b. Analyze
c. Acknowledgment
d. Asterisk

Question: 33.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Referense
b.         Refrence
Answer:  c.         Reference
d.         Referance

Question: 34.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.     Excesive
b.     Exccesive
Answer: c.     Excessive
d.     Exceesive

Question: 35.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ____________ me on my acceptance into Mensa.
a.         congradulated
b.         congrachulated
Answers: c.    congratulated
d.         congratilated

Question: 36.  Identify the misspelled word in the list below.
a.     Hemorrhage
b.     Harass
Answer: c.    Hankerchief
d.     Hypocrisy

Question: 37.  Identify the misspelled word in the list below.
a.     Yacht
b.     Youthful
Answer: c.     Yeilding
d.     Yesterday

Question: 38.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown’s performance was _______________, to say the least.
a.         dissapointing
b.         dissappointing
c.         disapointing
Answers: d.     disappointing

Question: 39.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Manoeuvar
b.         Manouver
Answer: c.         Maneuver
d.         Manuver

Question: 40.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.
a.         fiancĂ©
Answers:  b.         finance
c.         feancĂ©
d.         fience

Question: 41.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.
a.         kindergarden
b.         kindegarten
Answers: c.         kindergarten
d.         kindegarden

Question: 42.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
....... Animals feed almost exclusively on meat.
a. carnivorus
Ans: b. Carnivorous
c. carnivoures
d. carnivoreus

Question: 43.  Identify the misspelled word in the list below.
a.     Parallel
b.     Prevalent
c.     Prejudice
Answer: d. Perserverance      

Question: 44.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.     Leiutenant
b.     Luietenant
c.     Lieutanent
Answer: d. Lieutenant      

Question: 45.  Identify the misspelled word in the list below.
a.     Quixotic
b.     Quite
Answer: c.     Questionaire
d.     Quarantine

Question: 46.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Reminiscience
Answer: b.         Reminiscence
c.         Reminescence
d.         Reminisense

Question: 47.  Identify the misspelled word in the list below.
a.     Cachet
b.     Connoisseur
Answer: c.     Charateristic
d.     Catastrophe

Question: 48.  Identify the misspelled word in the list below.
Answer: a.         Wierd
b.         Wired
c.         Whined
d.         Willful

Question: 49.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.
a. twelvth
Answer: b. twelfth
c. twelfeth
d. twelth

Question: 50.  Identify the misspelled word in the list below.
a. Sophomore
b. Supersede
Answer: c. Susceptable
d. Spontaneous

Question: 51.  Identify the misspelled word in the list below.
a. Dexterity
Answer: b. Desicate
c. Dyeing
d. Desecrate

Question: 52.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
My father does not believe in ____________ , but my mother does.
a. reincanation
b. reincarenation
Answer: c. reincarnation
d. reincantation

Question: 53.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!
Answer a. nuisance
b. nuisents
c. newsanse
d. nuisince

Question: 54.  Identify the misspelled word in the list below.
a. Fluorescent
Answer: b. Fullfil
c. Facsimile
d. Fictitious

Question 55:  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.
Answer a. architecture
b. arkhitecture
c. arcitecture
d. arckitecture

Question: 56.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Priveledge
b. Privilage
Answer: c. Privilege
d. Privelege

Question: 57.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Neccesary
Answer: b. Necessary
c. Neccessary
d. Necesary

Question: 58.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Their relationship was plagued by __________ problems.
Answer: a. perpetual
b. perpechual
c. purpetual
d. perptual

Question: 59.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your seeves so you don't ..... them.
Ans: a. Loose
b. looze
Ans: c. Lose
d. Louse

Question: 60.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ,..........
a. labretory
b. laboratary
Ans: c. Laboratory
d. labratory


Like It? Please Follow or your valuable comment:
Md Nurul Kader.

No comments:

Post a Comment