Search This Blog

Loading...

Friday, August 2, 2013

oDesk English Spelling Test (US version) Answers: 3

oDesk English Spelling Test (US version) Question & Answers: 1

oDesk English Spelling Test (US version) Question & Answers: 2

oDesk English Spelling Test (US version) Question & Answers: 3 is Running ................below .........

You can take try to take a look at any time you would like. i will be able to show the simplest way to pass the oDesk or Elance or Freelancing any job qualify take a look at in English writing system take a glance at (U.S. Version).If you benefited from this post, please share to comment it.
To have a stronger career at oDesk, you wish to possess a high score in language tests. This answer sheet provides common answers for English writing system test-US version. I hope this might facilitate to urge full selection in oDesk English writing system take a glance at. Good luck...

Question: 61.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. bureaucrasy
b. buroucracy
Ans: c. Bureaucracy
d. beuraucracy

Question: 62.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.
Answer: a.         barbecue
b.         barbequeue        
c.         barbycue
d.         barbcue

Question: 63.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Idiosyncracy
b.         Idiosincrasy
Answers: c.         Idiosyncrasy
d.         Ideosyncracy

Question: 64.  Identify the misspelled word in the list below.
a. Sophomore
b. Supersede
Answers: c. suscepatable
d. Spontaneous

Question: 65.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled ---------- insults at us as we walked by.
a. vicous
Answers: b. Vicious
c. vicoius
d. vicius

Question: 66.  Identify the misspelled word in the list below.
a. Develop
ans: b. desciple
c. Dilemma
d. Discipline

Question: 67.  Identify the misspelled word in the list below.
a. carribean
ans: b. Caribbean
c. carribbean
d. caribeen

Question: 68.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. definitly
b. definately
c. defenitely
Ans: d. Definitely

Question: 69.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. posess
b. poesess
Ans: c. Possess
d. pozess

Question: 70.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. embarassment
b. embrassement
c. embarrasment
ans: d. Embarrassment

Question: 71.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. ligitimate
Ans: b. Legitimate
c. legetimate
d. legitemate

Question: 72.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
Ans: a. Vengeance
b. vengance
c. vengents
d. vengence

Question: 73.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. restaureter
b. restauranter
ans: c. Restaurateur
d. restourateur

Question: 74.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the ....... Stature of her blind date.
Ans: a. Diminutive
b. diminuative
c. deminutive
d. dimminutive

Question: 75.  Identify the misspelled word in the list below.
Answers: a.        Mischeivous
b.         Misanthrope
c.         Mussel
d.         Malicious

Question: 76.  Choose the correct spelling of the word from the option below.
a. unanimus
b. unanemous
c. unanimess
Ans: d. Unanimous

Question: 77.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
After my grandfather was diagnosed with chronic ........ He moved to Spain.
a. Neumonia
b. penumonia
ans: c. Pneumonia
d. pnuemonia

Question: 78.  Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answer: a.         Synonymous
b.         Synonymus
c.         Synonimous
d.         Sinonymus

Question: 79.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The church members accused the cult of _______________ practices.
a. sacreligious
b. sacrelegious
Answer: c. sacrilegious
d. sacrilgious

Question: 80.  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.
a.         orchestraited
Answers: b.         orchestrated
c.         orchestreated
d.         orcestrated

Question 81:  Identify the misspelled word in the list below.
a. Rhythmical
b. Reminiscence
c. Rheumatism
Answer d. Resevoir

Question 82:  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.
a.         nocternal
Answer b.         nocturnal
c.         noctarnal
d.         nacturnal

Question 83:  Choose the correct spelling of the word from the options below
a.   Referense
b.   Refrence
Answer c.   Reference
d.   Referance

Question 84:  Identify the misspelled word in the list below
a.   Indivisible
Answer b.   Irresistable
c.   Indispensable
d.   Irresponsible

Question 85:  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The waitress brought me a plate of squid even though I  asked for clams.
a.   specificaly
Answer b.   Specifically
c.    specifycally
d.   specificly

Question 86:  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.
a.     illumenate
b.     iluminate
Answer: c.     illuminate
d.     elluminate

Question 87:  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.
a.         liasion
Answers: b.         liaison
c.         liasone
d.         leason

Question 88:  Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.     Efficency
b.     Efficentsy
c.     Efficiensy
Ans: d.     Efficiency

Question 89:  Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel __________with the secretary so he’ll know how to reach you while you’re away.
a.         itenreray
Answers: b.         itinerary
c.         iteneray
d.         itinirary

Like It? Please Follow or your valuable comment:

Md Nurul Kader.

1 comment:

  1. this is the most need able for the new freelancers in odesk. i hope you will enrich your blog to giving more information.

    ReplyDelete