Search This Blog

Wednesday, August 7, 2013

oDesk Social Media Marketing Test Answers - 3



oDesk Social Media promoting check Answers
Social Media promoting check answers on oDesk for brand spanking new freelancer
The incomparable technique of net encouragement is works through inter communicate messages.  Developer ought to rank Associate in Nursing opt-in web author on the place attended of the web site to owed defamation and internet mail addresses.
More study will provide you with higher results on freelancing.
On oDesk new freelancer ought to pass the check for get sensible job conjointly good vendee because a vendee should see the check results of the candidate World Health Organization bid on his project. Therefore passing the check is most vital for oDesk job bidder.
Please scan terms and condition of taking check permanently results.
If you face any drawback please do not watch for touch upon comment box bellow.
For batter oDesk life certain our all services.

Question 41: What can a company do to offset the cost of running a blog?
Ans: a. Place ads on the blog which generate pay per click income
Ans: b. Charge users a fee to read the blog
c. Only allow past customers to read the blog
d. Require a monthly membership to the entire company website

Question 42: What is a double opt in process?
a. Someone must email the firm twice to get on a list
Ans: b. Someone must ask to be on your email list, and then verify by clicking a link they want to be on it
c. Someone must email the firm twice to get off an email list
d. Someone has to send an email confirming an online purchase

Question 43: What is the ultimate goal of a social network marketing plan?
a. To satisfy investors in the company
b. To justify spending in marketing
c. To find investors for a company
Ans: d. Drive potential customers to the company and give them an action item to perform

Question 45: 22 What is “wiki”?
a. Form of blogging
b. A social networking site
Ans: c. Interconnected and user generated knowledge management systems
d. A tool for posting to social media networks

Question 46: Which type of marketing would a company blog be considered?
Ans: a. Social Network Marketing
b. Traditional Marketing
c. Both
d. Neither

Question 47: Which of the following are podcasts least likely to target
Ans: sales

Question 48: What is the term adopted for updates posted by Twitter users?
Ans: a. Tweets
b. Twoots
c. Twinks
d. Posts

Question 49: What does the Answers section of LinkedIn allow people to do?
a. Users to post questions directly to companies
Ans: b. Post questions based on a category, and receive responses from experts in the field
c. Post links to the company press releases
d. A meeting place for new connections

Question 50: What non financial measure of marketing is important to track?
a. CEO performance
b. Number of new hires in marketing
Ans: c. Number of impressions
Ans: d. New customer acquisition

Question 51: What does updates to Facebook status resemble most closely?
a. Video blogs
Ans: b. Posts on Twitter
c. A company white page
Ans: d. Articles on LinkedIn

Question 52: How does a blog directly impact sales of a company?
a. It tells customers what products to buy
b. It can be used to talk negatively about the competition
Ans: c. It is typically used as the way to disperse company coupons
Ans: d. Typically a blog does not directly create sales

Question 53: What is the main reason traditional marketing will never completely go away?
a. It is a cheaper than social media marketing
Ans: b. All companies are required by law to use traditional marketing techniques
c. There are better tax write offs for traditional marketing
Ans: d. It's proven to work time and again

Question 54: What style of videos can a company post on YouTube?
Ans: a. Video Blogs
b. Television Commercials
d. Product Demonstrations
Ans: All of the above

Question 55: What should a company post on Twitter?
a. New product launches
b. Significant company news
c. Occasional day to day posts of interest
Ans: d. All of the above

Question 56: How is site traffic useful in evaluating marketing?
Ans: a. Overall site traffic can be followed and a general idea of marketing's impact on it can be determined
b. There is no correlation site traffic and marketing
Ans: c. Ads can send receivers to a specific landing page, which can be tracked
Ans: d. Product sales from the company website can be attributed directly to the marketing campaign

Question 57: What is another term for “social media”?
Ans: a. Media Optimization
Ans: b. Consumer Generated Media
c. Advertising Socialization
d. Consumer Media Advertising

Question 58: Why would a company hire internet marketing specialists if marketing is relatively easy to do online?
a. It reduces taxable profits
b. To get a second opinion
c. Creates goodwill
Ans: d. Hired experts can drive the best results of campaigns and help guide the company in its marketing

Question 59: What feature does LinkedIn offer for pay accounts?
a. Ability to post pictures
Ans: b. Increased abilities to connect directly and send messages to people
c. Ability to post in Groups and create a Group
d. Ability to block users

Question 60: What is the method for being linked to other users on LinkedIn?
a. Followers
Ans: b. Connections
c. Friends
d. Associates

4 comments:

  1. Gone are those days when door to door marketing was done to promote a good/service. With the superb performance of Internet people became dependent on its services, as it provided satisfaction to them that too with less time utilization. The business of online marketing came with a bang and continues to perform extremely well. Companies have started moving into online marketing in order to reach the sophisticated class of society. There is no dearth of online marketing companies nowadays, as one can find a large number of companies struggling to rule the business of online marketing.
    online marketing company

    ReplyDelete
  2. buy visitors
    Buy traffic

    Buy Website Traffic from us! With us, you can purchase quality targeted web traffic at cheap price. We offer adult, Alexa targeted site traffic for your website and more information then visit:http://rushdesk.com

    ReplyDelete
  3. your current last few many years have seen a tremendous growth involving sociable networking websites like Facebook, MySpace, Twitter etc. the success of most of these societal networking sites have been intended possible through the advent associated with web 2.0 AND ALSO it\'s usefulness. social media marketing companies,
    societal networking sites nowadays attract your own just about all amount associated with people, even a lot more than free e mail websites AS WELL AS search engines

    ReplyDelete
  4. This article really very helpful..Because am a new one of social media marketing..Am got the lots of information...Thank you for sharing the useful information...Web Development Company in Bangalore | Website Designers Bangalore

    ReplyDelete