Search This Blog

Wednesday, August 7, 2013

oDesk Social Media Marketing Test Answers - 2

oDesk Social Media promoting check Answers
Social Media promoting check answers on oDesk for brand spanking new freelancer
The incomparable technique of net encouragement is works through inter communicate messages.  Developer ought to rank Associate in Nursing opt-in web author on the place attended of the web site to owed defamation and internet mail addresses.
More study will provide you with higher results on freelancing.
On oDesk new freelancer ought to pass the check for get sensible job conjointly good vendee because a vendee should see the check results of the candidate World Health Organization bid on his project. Therefore passing the check is most vital for oDesk job bidder.
Please scan terms and condition of taking check permanently results.
If you face any drawback please do not watch for touch upon comment box bellow.
For batter oDesk life certain our all services.

Question 21: How often should a marketing plan be revisited?
a. Never, once written it is complete
Ans: b. As often as needed in order to revisit the plan of action and revise any new actions
c. At company board meetings
d. During the financial review of the company each month

Question 22: Which of the following would be leveraging both social network and traditional marketing?
a. Handing out print advertisements with a coupon for a store
Ans: b. A print advertisement in a magazine which drives people to a website where there is a free trial offer
c. Posting an advertisement on a message board
d. Hosting a video ad on YouTube not otherwise seen elsewhere

Question 23: How does creating a social network marketing plan differ from a traditional marketing plan?
a. The brand image should be completely different for social marketing
Ans: b. The staff requirements and skill sets for social marketing are different
Ans: c. There is no need for a social marketing plan, but social marketing plan is required for traditional marketing
d. Other than the method of delivery, a marketing plan either way will be similar

Question 24: What should be the length of an blog post?
Ans: A few sentence mixed with several links to other sites and references.

Question 25: Which of the following is valuable in increasing a page rank?
a. Paying for placement
b. Static content
Ans: c. Quantity of links from other highly ranked pages to your site
d. No contact information

Question 26: Why is there no specific definition of what is social media marketing?
Ans: a. There is not governing body over social media marketing
b. Companies cannot come to one definition
Ans: c. The concept is relatively new compared to traditional marketing and is still being defined
d. It had not yet been widely accepted

Question 27: What is meant by the “blogosphere”?
Ans: The interconnected community of blogs via linking to each other

Question 28: What is meant by the “blog o sphere”?
Ans: The interconnected community of blogs via linking to each other

Question 29: How do ebooks represent a from marketing?
Ans: They are often free, include useful information, and direct the reader onto the company which created the ebook for.

Question 30: If marketing is relatively easy to do online
Ans: Hired experts can drive the best results of campaigns and help guide the company in its marketing

Question 31: What should a company do for commercial advertisements on YouTube in order to maximize their effectiveness.
Ans: a. Ask the watcher to visit the company site at the end of the video
b. Make the videos at least 5 minutes long
c. Make the videos under 10 seconds
d. Have the CEO featured in the advertisement

Question 32: Which of the following are podcasts least likely to target?
Ans: a. Sales
b. Branding
c. Customer loyalty
d. Customer delivery

Question 33: Why is the subject line of any email campaign important?
a. It gives the person an opportunity to delete the email before reading it
Ans: b. It is all the receiver sees besides the email address until they open the email
c. It let the receiver know they are about to be sold something

Question 34: What is the general purpose of posting a video blog routinely to YouTube?
a. It allows the company to hard sell its products
Ans: b. It allows the company to drive website traffic to its blog
Ans: c. It can be used to disperse the company contact information
d. It allows followers to create a personal connection with the employees of the company

Question 35: What is the term used for a person who is receiving updates of another Twitter user's updates?
a. User
Ans: b. Follower
c. Connection
d. Friend

Question 36: What style of blogging would be most effective for building relationships with customers?
a. Using the blog only for press releases
b. Posting resumes of the company officers
Ans: c. Posting articles about how terrific the company is, and putting down the competition
Ans: d. Writing posts about the company and its ups and downs from inside, personalized approach

Question 37: How much a company pay for the given example: Ad displays 20 times, 2 users click the ad, cost per click is 5 cents.
a. 90 cents
Ans: b. 10 cents
c. 20 cents
d. 1 cents

Question 38: What do Connections on LinkedIn effectively represent?
Ans: a. Random strangers who found the company
b. People the company has sold product or services to
c. An avenue to disperse coupons
Ans: d. People and other companies the user is connected to directly

Question 39: Which 3 industries are the largest users of affiliate marketing?
a. Prescription drugs, electronics, child products
b. Gambling, adult, retail
c. Retail outlets, bakeries, beverage
Ans: d. Computer equipment, auto manufacturers , construction

Question 40: How can a company convert posts on Twitter to sales?
a. Write demanding points about the competition
b. Write posts about personal information of the CEO
Ans: c. Creating posts which drive followers to their site
Ans: d. Constantly post updates about how the company needs more sales

1 comment:

  1. The answers is highly effective. Thanks you boss once again