Search This Blog

Friday, July 19, 2013

U.S. English Basic Skills Test Answers 2013-2014-1



Hi Friends, I introduce a way to pass the oDesk take a look at answers any subject. This is often oDesk, Freelancer, Vworker, Elance US English Basic ability take a look at queries and answers. WHO need to construct their career at Freelancing sector and oDesk or any Marketplace this take a look at is imperative for them. There square measure forty Multiple selection queries. Every question has between a pair of to eight choices of that one or additional could also be correct. If you benefited from this post, please share it. Thanks of all. to ascertain the oDesk US English Basic Skills take a look at Question & Answer Update

Syllabus of the Test
1. Punctuation                         (May be 4 Questions)
2. Sentence structure              (May be 4 Questions)
3. Pronouns                             (May be 4 Questions)
4. Indirect speech                    (May be 2 Questions)
5. Articles and conjunctions    (May be 5 Questions)
6. Prepositional phrases         (May be 7 Questions)
7. Adjectives and adverbs       (May be 3 Questions)
8. Verbs and verb tenses        (May be 7 Questions)
9. Word order                          (May be 4 Questions)
Question 1: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Charlotte knew ________ the secret investigation ________ her past, but she closed her eyes to it and pretended it happening.
Ans: a. of, about
b. about, into
c. about, on
d. of, after

Question 2: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
I think Pamela deserves to be punished for her________stupid and________behavior.
Answer: b. totally, irresponsible

Question 3: Which of the following sentences punctuated correctly?
a. Tracy bought three suits; seven scarves; and ten pairs of shoes.
Answer: b. We are expecting a hurricane this afternoon, therefore we have closed the school early.

Question 4: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
While __________ of our relatives live on the __________ hill in the county, __________ of our friends live in the __________ __________ areas of the valley.
a.     more, windy, many, most, protection 
ans :  b.     most, windier, more, most, protective
ans:   c.     many, windiest, most, more, protected
d.     many, winding, more, most, protected

Question 5: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
Don't ________ think Larry should call ________ wife if ________ is going to be late for dinner?
Ans:    a.     you, his, he
b.     we, your, his
c.     he, his, he
d.     you, his, himself

Question 6: Question 24: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
days . for last has good weather few The been the not
a.         weather for The last few good has not been the days.
b.         The good days has not been for the last few weather.
c.         The few days has not been good for the last weather.
Answers:  d.         The weather has not been good for the last few days.

Question 7: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence. Knowing that February was the___________month of the year, Cheryl planned her vacation____________.

a.     short, in accordance
Answers:    b.     shortest, accordingly
Ans: c.     shorter, according
d.     shortness, accordion

Question 8: Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Answer: e. Whenever I can’t spend time with my friend, I always speak to him on the phone.
Which of the following sentence does NOT illustrates correct verb and tense usage?
Answer: b. Clarabelle’s mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.

Question 9: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Victor, who stole ____________ ideas and used them to make _________ a millionaire, never once offered ______________ a world of thanks.
Answer: d. our, himself, us

Question 10: Which of the following sentence uses correct pronoun usage?
a. to whom are your employees going to report while you’re gone?
Answer: e. All of the above

Question 11: Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
If Harry _____to the party too early, don't let him in; he _____ outside like everyone else.
Ans: a.     gets, will have to wait
b.     got, waitsc.     gets, is waiting
 d.     has gotten, must be waiting

Question 12: Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.
Mr. Peach has sent his four children to Ivy League colleges __________ he has sacrificed his health working day and night in that dusty factory.
a.     however
Ans: b.     ; however,
c.     , however
d.     however,

Question 13: Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Those who are not wise ____________  .
Ans: a.     do not need be necessarily stupid
b.     need not necessarily be stupid
c.     need not to be necessarily stupid
d.     does not need to be necessarily stupid

Question 14: Which of the following sentences illustrates correct pronoun usage?
Answer: e (None of the above)

Question 15: Complete the following sentences by choosing the phrase with the best word order from the option given.
Only after they had completed an exhaustive study ________ how to adapt the technology to the needs of our company.
Answer: c (they did begin to understand)

Question 16: Which of the following sentences illustrates the proper use of commas?
Answer: e (a and b)

Question 17: Which of the following sentence illustrates correct pronoun usage?
Answer:  e. None of the above

Question 18: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
________ is the name of the opera, and ________ role did you say Maria would play?
a.     This, which
b.     Who, that
Answers: c.     What, which
d.     Which, what

Question 19: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
The deer ran quickly ______  the trees, its hooves pounding ______  the forest floor.
Answers: a.     amid, from
b.     over, at
c.     through, on
d.     throughout, on

Question 20: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Jeremy drove his motorcycle _______ the bridge, _______ the hill, and _______ the diner before finally parking it _______ two police cars.
a. beside, among, behind, near
b. beneath, over, under, on
Answers: c. across, down, past, between
d. under, around, through, into

Question 21: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Jack, leaning casually ________ the tree, watched as Sally walked slowly ________ him.
Answers: a.) against, towards
b.) toward, against
Answers: c.) upon, past
d.) off, beside
e.) against, toward

Question 22: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Although the issue was very serious, the committee disposed ______ it in a few minutes and moved _______ to other business.
a.     onto, off
Answers:   b.     of, away
c.     on, out
d.     of, on

Question 23: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
That house used to be ______ , but ______ have given it to ______.
a.     my, I, her
b.     mine, me, her
Answers:    c.     mine, I, her
d.     myself, she, her

Question 24: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
Of the two books, Sam’s is definitely the __________ ; however, even though Sandra’s didn’t turn out as __________ as expected, she still did a __________ job of writing it.
Answers: a.         better, well, good
b.         best, good, good
c.         better, good, better
d.         best, well, well

To Continue .............  2

6 comments:

  1. Hello freelancer, Our team provide help for freelancer exam (Freelancer.com, Elance.com, Odesk.com)

    100% marks satisfaction if you not satisfy exams result 100% money back guaranty

    Please visit : http://www.freelancerexams.com

    ReplyDelete
  2. can you help me where i can find part two

    ReplyDelete
  3. Our team provide help for freelancer exams

    100% marks satisfaction

    Please view video proof: http://freelancerexams.com/freelancer-answers-video-proof/

    Website : http://freelancerexams.com

    ReplyDelete
  4. Our team provide help for freelancer exams

    100% result satisfaction

    Website : http://freelancerexams.com

    exams Sample ID :https://www.freelancer.com/u/IIBRAHIM1.html

    ReplyDelete
  5. Good
    http://jessoreinformationguide.blogspot.nl/

    ReplyDelete
  6. This post was really helpful in odesk us basic english test. I am above average. Thanks

    ReplyDelete