Search This Blog

Saturday, August 3, 2013

oDesk MS Excel 2007 Test Answers: 4

Microsoft Excel 2003 or 2007 Test
Read the Online Testing Policies and the instructions below prior to taking the test.
This test will cover the following topics:
Excel Fundamentals
Entering Data into Worksheets
Formatting Excel Worksheets
Excel In-built Features
Formulas and Calculations using Excel

Hello Friends, How to pass in the oDesk MS Excel 2007 Test Answers.
This is an effective common test you should take for you to bid at the oDesk Job market places.
Below are list of questions and answers shown easily.
This is your likely site.
Its all are oDesk Success Guides, Tips and Totally oDesk solution of all Freelance Jobs Success Info.

SET 1: SL NO. 01 TO 25 

SET 2: SL NO. 26 TO 50

SET 3: 51 TO 75

SET 4: 76 TO100  RUNNING

SET 5: 101 TO 125 

SET 6: 126 TO 150

SET 7: 151 TO 176

Question 76: An Excel workbook saved in HTML format allows Internet or intranet users to have access to workbook data even if they do not have Excel installed
Ans: True

Question 77: You have created a worksheet which consists of confidential data. You want that these values, although present in the worksheet, should remain hidden and as a result the cells containing this data should appear blank in the worksheet. Which method will help you do this?
Ans: Select the cells, open the Window menu and click on Hide

Question 78: When you freeze panes, you select specific rows or columns that remain visible when scrolling in the worksheet.
Ans; a.     True
Ans: b.     False

Question 79: Which of the following Date and Time function you will use to return the serial number of the last day of the month before or after a specified number of months?

Questions 80: Which of the following errors appears when an invalid argument is passed while converting a number from one number system to another system?
Ans: #N/A

Questions 81: Which of the following function you will use to find the highest number in a series of numbers?
Ans: MAX(B1:B3)

Questions 82: You have entered 4/6 as data in a cell without applying any formats to it. By default, Excel will treat this data entry as a:
Ans: Date

Questions 83: AutoFilter drop-downs are automatically added in the header row of a list when the list is created.
Ans: a. True.
b. False

Questions 84: How would you select an entire Pivotal Table report?
Ans: b.  On the Options tab, in the Actions group, click Select, and then click Entire PivotTable.

Questions 85: What does the red icon indicate as shown in the given picture?
Ans: b. it tells the user that the document contains signatures

Questions 86: What does the screen tip displaying "Showing All" mean?
Ans:    a.     It means that a Filter has been applied
Ans: b.     It means that Filtering has been enabled but not applied
c.     It means Excel does not support such a Filter
d.     None of the above

Questions 87: Which chart displays axes but cannot display axis titles?
Ans: a.     Radar chart
b.     Doughnut chart
Ans: c.     Pie chart
d.     All of the above

Questions 88: Which of the following is not true about the Watch Window?
a. The Watch Windows makes it convenient to inspect, audit, or confirm formula Calculations.
b. When cells are not visible on the worksheet, those cells and their formulae can be seen In the Watch Window
Ans: c. There can be two Watch Windows per cell

Questions 89: Which keyboard shortcut should be used to minimize or restore the ribbon?
a.     CTRL+F3
Ans: b.     CTRL+F2
c.     CTRL+F1
d.     None of the above

Question 90: Which of the following options would you choose to clear a PivotChart report?
Ans:  a. On the Analyze tab, in the Data group, click on Clear, and then click 'Clear All'
b. On the Options tab, in the Actions group, click on Clear, and then click’ Clear All'
Ans: c.    Both a and b
Ans: d.    None of the above

Question 91: Which of the following options should be used to create a connection to a shared network folder, as shown in the picture?
Ans: a. A
b. B
Ans: c. C
d. D

Question 92: What is the option on the Document Inspector that finds the content type information?
a.     Comments and Annotations
b.     Headers and Footers
Ans: c.     Document Properties and Personal Information
Ans; d.     Hidden Rows and Columns

Question 93: Which keyboard shortcut re-calculates all formulas in all open workbooks, regardless of whether or not they have change3d since the last time?
Ans: d. None of above.

Question 94: Which Lookup function should be used when the comparison values are located in a column to the left of the data that is to be found?
a.         HLOOKUP
c.         TRANSPOSE
Ans: d. None of the above

Question 95: Where can the 'Show All Comments' command be found?
a.     On the Page Layout tab
b.     On the View tab
Ans: c.     On the Review tab
Ans: d.     All of the above

Question 96: As shown in the image, the checkbox 'Create links to source data' has been selected. Which of the following statements is correct regarding this?
a.     This option does not let you change the consolidation
b.     This option does not let you create the consolidation
c.     Both a and b
Ans: d.     None of the above

Question 97: How should blank cells be inserted on a Worksheet?
Ans: a.     Select the cell or the range of cells. Then on the Home tab, in the Cells group, click 'Insert Cells'
Ans: b.     Select the cell or the range of cells. Then right-click on the selected cells and click on Insert in the shortcut menu
Ans: c.     Both a and b
d.     None of the above

Question 98: Samantha is given an article to proofread. The article runs into hundreds of pages. She is asked to use hyphens to allow words in the article to break between two lines. There is an option in Microsoft Word 2010 which can be used to achieve this result with a single click. Please identify it.
a. Breaks
b. Indentation
Ans: c. Orientation
d. Hyphenation

Question 99: Which of the following charts have no axes?
a.     Doughnut charts
b.     Pie charts
Ans: c. Both a and b
d. None of the above

Question 100: Refer to the given image. What is the purpose of the cell denoted as 'A' in the worksheet?
Ans: a.   It selects all the cells in the worksheet
Ans; b.   It selects a large range of cells in the worksheet
Ans: c.   It selects non-adjacent cells in the worksheet
d.         It selects an entire row in the worksheet

Please Comments, Love and follow me.

No comments:

Post a Comment