Search This Blog

Showing posts with label money. Show all posts
Showing posts with label money. Show all posts

Wednesday, August 7, 2013

oDesk Social Media Marketing Test Answers - 4


oDesk Social Media promoting check Answers
Social Media promoting check answers on oDesk for brand spanking new freelancer
The incomparable technique of net encouragement is works through inter communicate messages.  Developer ought to rank Associate in Nursing opt-in web author on the place attended of the web site to owed defamation and internet mail addresses.
More study will provide you with higher results on freelancing.
On oDesk new freelancer ought to pass the check for get sensible job conjointly good vendee because a vendee should see the check results of the candidate World Health Organization bid on his project. Therefore passing the check is most vital for oDesk job bidder.
Please scan terms and condition of taking check permanently results.
If you face any drawback please do not watch for touch upon comment box bellow.
For batter oDesk life certain our all services.

Question 61: How can a company create a forum for dialogue on LinkedIn?
a. Post updates to the company status
Ans: b. Use of Groups
c. Change the company profile regularly
d. Post demeaning comments for the competitors' pages

Question 62: What should be the length of an effective blog post?
a. Several pages in length
b. No more than a few sentences
c. A few sentences mixed with several links to other sites and references
Ans: d. A few paragraphs

Question 63: What is affiliate marketing
Ans: when a 3rd party helps market your business. And in turn your pay them a commission based on sales as aresult of their efforts

Question 64: What traditional marketing technique is YouTube closest to?
a. Print advertising
Ans: b. Television advertising
c. Radio advertising
d. Mail Advertising
Question 65: What is a method of marketing on Facebook which can reach several users by spending money?
a. Pay money for a better quality Facebook account
b. Pay a third party to make posts to your account
c. Charge a fee for users to be your friends
Ans: d. Facebook Pay Per Click placed advertisements

Question 66: What is meant by the concept of “viral” in social media?
Ans: a. Social media which is spread to viewers by the consumer, growing in popularity
Ans: b. It is a method of branding a company
c. Advertising which can easily be emailed
d. Marketing advertisements which are not serious

Question 67: Why would a company possibly want to spend more on PPC early on?
a. It costs less early on
Ans: b. To drive traffic to their site and increase awareness
c. To let the competition know they are serious
d. To sell more products

Question 68: How far into the future should a company plan its marketing activities?
Ans: a. Up to 1 year
b. 5 years
c. 1 month
Ans: d. Indefinitely

Question 69: Why is Facebook the most well rounded social networking marketing space?
a. It has been around the longest
b. It does not cost any money
Ans: c. It allows for video, short posts, long posts, articles, pictures – all aspects of other sites combined into one
d. It allows for pictures

Question 70: What is the character limit for posts on Twitter?
a. No limit
b. 100 characters
Ans; c. 140 characters
d. 200 characters

Question 71: What is meant by “white hat”?
Ans: a. When markets show up for work wearing white hats
b. Dishonest techniques for gaining higher ranking
c. Ethical and honest methods of increasing page ranking
d. Soft ware use to increase ranking

Question 72: Why is it important to have a company blog hosted on the company web domain versus a third party blogging site?
a. Required by law
Ans: b. Search engine rankings will include hits on the blog as part of the overall website hits
c. Requires less effort to maintain
d. Cannot be hacked easily

Question 73: What is a “value proposition”?
Ans: a. The pricing of the product
b. The same as a business plan
c. A statement as to how the company will make more money
d. A statement as to how the company adds value for customers

Question 74: What type of status updates would drive visitors to the company site?
Ans: a. An update telling friends they hope to see them all soon
Ans: b. A link to a new press release hosted on the company site
c. A link to a third party hosting a company press release
d. A picture of the CEO

Question 75: How does YouTube serve a dual purpose in social media marketing?
a. It can be used as a company blog as well as video advertisements
b. It can be used for company pictures and videos
c. It can be used to host the company website as well as videos
Asn: d. It can be used as the forum for dispersing company videos, as well as a host when embedding videos in sites outside of YouTube

Question 76: How can LinkedIn serve the company aside from social network marketing?
Ans: a. Job openings can easily be dispersed to qualified candidates on LinkedIn
b. Company pictures can be posted to the profile
c. Negative press about the competition can be easily spread
Ans: d. Pricing lists can be posted

Question 77: Which of the following would not be effective in headline writing?
a. Using words that draw attention
b. Using words that people may search for
Ans: c. Using small words which take up space and do not add value
d. Using words such as “new, exciting, special offer”

Question 78: How can a company place itself as an expert in a certain area of expertise?
a. Post updates which brag about the company
Ans: b. Actively answer questions in the Q&A section of the site
c. Post comments on competitors pages stating how they are inferior
Ans: d. Answer questions in all categories, even ones the company is not in business of.

Question 79: What is the overall goal of social media marketing for companies?
Ans: a. Generate sales
b. Increase company headcount
Ans: c. Increase their web presence
d. Help accelerate product launches

Question 80: How can a podcast be used to drive customers to a website?
a. By only hosting the podcast on the website
b. By giving information on the podcast which gives the listener the desire to learn more, and directing them to the website for information
c. By making the podcast a premium one which costs money
Ans: d. By telling the listeners that they need your product


Sunday, August 4, 2013

oDesk internet marketing test answer of 2013 – 2014-2

This is an effective advance test you should take for you to bid at the oDesk Job Market. Below are list of questions and answers. This site is for oDesk Success Guides and Tips, oDesk Sample Tests and Answers and Freelance Jobs Success info. Here is also available all kinds of results in oDesk or Freelancing Test.
Here is a latest oDesk internet marketing test answer of 2013. Thank you for visit this site. Don't forget to give me a like or comment.
Lets Start: oDesk internet marketing test answer of 2013 – 2014



SET 01: SL. NO. 01 to 25
 

SET 02: SL. NO. 26 to 50 RUNNING
 


SET 03: SL. NO. 51 to 75
Question 26: What is an auto-responder?
a. A person who replaces to all emails for the company
Ans: b. An automatic email message sent to someone who takes an action such as submitting a form on a company website
Ans: c. A method of direction communication with clients
d. An email relay system

Question 27: Why is it important to fine tune the timing of the ad and keywords used?
a. It costs less in later hours
b. To be sure to spend more money on marketing
c. Required by law
Ans: d. To carefully target the customer base desired, not wasting impressions and clicks

Question 28: What is the “active voice” style of writing ads?
a. Using “you” and not “I” or “we”- directing wording towards the customer
b. Writing in the first person
Ans: c. Writing in the third person
d. Speaking omnisciently

Question 29: What is the purpose of a traditional pressrelease
Ans: it target markets to internet users

Question 30: What is a double opt in process?
a. Someone must email the firm twice to get on a list
Ans: b. Someone must ask to be on your email list, and then verify by clicking a link they want to be on it
c. Someone must email the firm twice to get off an email list
d. Someone has to send an email confirming an online purchase

Question 31: How do listeners decide what is a worthwhile podcast to continually listen to?
a. High quality audio and high quality content
b. If it’s funny
c. Broad based podcasts with no general direction
Ans: d. Having several hosts and a myriad of topics

Question 32: Why is the subject line of any email campaign important?
a. It gives the person an opportunity to delete the email before reading it
Ans: b. It is all the receiver sees besides the email address until they open the email
c. It let the receiver know they are about to be sold something

Question 33: What is a secondary reason to actively maintaina company blog. Besides giving potential customers something to read
Ans: it impresses clients

Question 34: How is the “open rate” important?
a. It tells the company how many people clicked on the links in the email
Ans: b. It lets the company know how many people bought a product
c. It is the number of people who received the mail
Ans: d. It is the number of people who actually opened the email sent to them, giving the company insight in to how effective the email marketing campaign was

Question 35: Why are affiliates not the same as having a sales force?
a. The affiliates are virtual
b. The affiliates can be based anywhere in the world
c. The affiliate only drives traffic, they do not necessarily convert them to sales
Ans: d. The affiliates have limited availability

Question 36: How is the pricing model of a click determined?
a. Standardized rate for the ad
Ans: b. Google sets the price worldwide
c. Ads always cost more in later months
Ans: d. The more popular a search term the more a customer will have to pay to use that term in his/her target keywords list

Question 37: What is one unfavourable trait sometimes seenin affiliate marketing
Ans: it brings additional traffic to a site

Question 38: What is the formula for calculating cost per customer acquisition?
a. Marketing spent on television divided by the number of new customers
b. Sales divided by customers
c. Total marketing budget divided by all customers ever
Ans: d. Total marketing budget for a specific period divided by the number of new customers for that same period

Question 39: How much a company pay for the given example: Ad displays 20 times, 2 users click the ad, cost per click is 5 cents.
a. 90 cents
Ans: b. 10 cents
c. 20 cents
d. 1 cents

Question 40: What should a company do once it achieves itssearch engine ranking goals
Ans: sell advertising on their site

Question 41: What is “cost per action”?
Ans: a. Same as pay per click
Ans: b. A payment agreement where a specific action creates a payable event for the affiliate, such as a click, a purchase, a number of page views
c. A payment agreement where costs change depending on volume
d. The product cost

Question 42: What is an “impression”?
a. When a person buys a product from a site
Ans: b. When your ad is displayed on a page online, not necessarily clicked on
Ans: c. When an ad is clicked on when an ad on
d. When an ad makes an impression on a client

Question 43: Which of the following is valuable in increasing a page rank?
a. Paying for placement
b. Static content
Ans: c. Quantity of links from other highly ranked pages to your site
d. No contact information

Question 44: How important is content on a site whenoptimizing it
Ans: it is the only thing which creates a higherranking in search engines

Question 45: What is meant by “web 2.0”?
Ans: a. The resurgence of internet companies with more interactive focus, such as blogging and social networking
b. Any website which has survived the dot com bust
c. Sites made using new technology
Ans: d. Internet companies who focus on retail sales

Question 46: How can supplemental materials be delivered tothe poducast listener
Ans: the istener must pay for any additionalmaterials

Question 47: Which of the following are podcasts least likely to target?
Ans: a. Sales
b. Branding
c. Customer loyalty
d. Customer delivery
Question 48: How can a poducast be used to brive customers toa website
Ans: by telling the listeners that they need yourproduct

Question 49: What is A/B testing?
a.       Testing two products to see which one sells more.
Ans: b.      Using two version of an ad, measuring results to see which one is more effective.
c.       Testing 2 products to see which one sells more.
Ans: d.      Using 2 version of an ad to see which one has less bounce rate.

Question 50: Why is it important to set daily maximum budgets for pay per click ad campaigns?
Ans: a.       It helps with ad placements.
b.      It is required.
c.       It helps drive affiliate sale.
Ans: d.      Costs of clicked links can add up quickly if not limited.

oDesk Readiness Test for Agency Contractors Answers

oDesk Readiness Test or oDesk Readiness Test for Agency Contractors 2013-2014
If you want to make money online from your house or personal office room you can easily do this. You can easily likewise offer jobs in oDesk or elance.
Before getting started with others tests, this is the first one you’ll need to take! Easy enough with the answers!
oDesk Readiness Test is a very important test. This is a oDesk helpful blog and the best source for informative and educative writing about oDesk test answers any subjects.  It’s excellent process for all oDesk knowledge finders.  It is very useful for freelancing. Share, Cheers and Go ahead, Best Luck..........
And Start now oDesk Readiness Test or oDesk Readiness Test for Agency Contractors.
Like It? Please Share It.


 
Question 01: The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
a.  Screenshot of the active screen once per billing segment
b. Number of keystrokes
c.  Number of mouse clicks
d.  Memo entered by the contractor
Answer: e.  All of the above

Question 02: Which of the following statements is FALSE about oDesk agencies?
Answer: d.  Payments made to agency contractors are automatically split by oDesk between the agency and the contractor

Question 03: Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
a.  The oDesk fee is 10% of the employer’s payment to oDesk
b.  oDesk is free to join
c.  oDesk is free for contractors to apply and work on jobs
Answer: d.  The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts
e. All of the above

Question 04: Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
a. Employer billed automatically each week
Answer: b.  How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion
c.  Hours worked will show on your profile
d.  Time-tracking required
e.  Qualify for the oDesk payment guarantee

Question 05: Can I start my own company on oDesk?
Answer: Yes! oDesk allows you to build and manage a team of workers, colleagues and collaborators. You can even subcontract other workers on oDesk to other customers oDesk (and take a cut).

Question 06: Which of the following are NOT permitted on oDesk?
a.  Sharing a single account between multiple people
b. Opening more than one account on oDesk
c. Using a logo or clip art as your profile portrait
d.  Using a fake name
Answer: e.  All of the above

Question 07: Which of the following actions are NOT allowed when applying to job
postings?
a. Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.
b. Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam
c. Disclosing direct contact information
d. Applying when you are not truly qualified
Answer: e.  All of the above

Question 08: Can I start my own agency on oDesk?
Answer: a.     Yes! You can create an agency and earn money by selling the services
of your agency contractors.
b.     No, oDesk is for independent contractors only

Question 09: Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?
a. An hourly contract
b. Tracking your time with the oDesk Team application
c. Entering relevant memos
d. An employer with a verified payment method
Answer: e. All of the above

Question 10: Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
a.  Allows employers to see when and what their contractors are working on
b. Enables automatic billing for hourly contracts
c.The oDesk Team application auto-tracks time which can be reviewed in the Work Diary
d. Manual time can be added, but isn’t guaranteed payment
Answer: e.  All of the above

Question 11: If you have not done so please download and install the oDesk Team application. With the client running right click on the oDesk Team icon in the system tray (or doc for Mac users). Which of the following options is listed first? Note that you do NOT have to log into any actual Team Room to answer this question.
Answer: TeamRoom..

Question 12: What happens when a contract ends?
a. You lose access to the Work Diary
b. Both users can leave feedback
c. The feedback system is double blind, so your employer cannot see the feedback you
left them until after they have left feedback for you
d.  Hours will be billed (and disputes may be filed) according to the usual weekly payment schedule
Answer: e. All of the above

Question 13: Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
a.Hours in excess of the weekly limit will not be billed to the employer
b.You should discuss any need to work beyond your limit with your employer
Answer: c. The weekly limit can be changed by the contractor
d.The weekly limit can be changed by the employer
e. Hours in excess of the weekly limit are not guaranteedpayment

Question 14: Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?
a.The dispute process only applies to Hourly contracts
b. If you fail to respond, oDesk will refund the employer and suspend your account
c. If you reject the dispute, oDesk specialists will review your Work Diary and
evaluate it against the criteria of the payment guarantee
d.  Disputed hours ruled in the employers favor are refunded
Answer: e.All of the above

Question 15: The oDesk Team application ¬Time Tracker records which of the following
All of the above
11. Question: Staffing managers can apply to jobs for you.
Answer: a. True

Question 16: Which of the following actions are NOT allowed when applying   to job postings?
 a. Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.
 b. Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam
 c. Disclosing direct contact information
 d. Applying when you are not truly qualified
 Answer e. All of the above

Question 17: Which of the following are required to qualified for guaranteed payment.
 a. An hourly contract.
 b. Tracking your time with the oDesk team application.
 c. Entering relevant memos.
 d. An employer with a verified payment methods.
 Answer e. All of the above

To Continue..........  All oDesk and freelancing Test Answers