Search This Blog

Showing posts with label product. Show all posts
Showing posts with label product. Show all posts

Wednesday, August 7, 2013

oDesk Social Media Marketing Test Answers - 5



oDesk Social Media promoting check Answers
Social Media promoting check answers on oDesk for brand spanking new freelancer
The incomparable technique of net encouragement is works through inter communicate messages.  Developer ought to rank Associate in Nursing opt-in web author on the place attended of the web site to owed defamation and internet mail addresses.
More study will provide you with higher results on freelancing.
On oDesk new freelancer ought to pass the check for get sensible job conjointly good vendee because a vendee should see the check results of the candidate World Health Organization bid on his project. Therefore passing the check is most vital for oDesk job bidder.
Please scan terms and condition of taking check permanently results.
If you face any drawback please do not watch for touch upon comment box bellow.
For batter oDesk life certain our all services.

Question 81: What is a "call to action"?
Ans:  a. Giving an advertisement's receiver a specific direction such as 'visit the site'
b. Using telemarketing to reach out to potential customers
c. Defaming the competition
d. Creating a new marketing campaign

Question 82: What are the four P’s of marketing?
Ans: a. Placement, production, procurement, procedures
b. Product, price, place, promotion
c. Position, price, production, premature
Ans: d. Product, promotion, procedures, procurement

Question 83: Why is affiliate marketing a favorable from of marketing?
a. It is inexpensive.
b. Nothing is paid unless there is a sale resulting from the affiliate’s efforts.
Ans: c. It guarantees increased sales
d. It is complex so not many people utilize it

Question 84: What is meant by “Marketing Creative”?
a. The employees in the marketing department
Ans: b. The content for marketing and its creative aspect
c. The methods used to distribute marketing material
d. The branding image of the company

Question 85: Which type of marketing would be a company blog be considered?
a. Social Network Marketing
b. Traditional Marketing
c. Both
d. Neither

Question 86: What would be the marketing budget section of a marketing plan consist of?
a. The cost to write the plan
Ans: b. The expected costs for each ad campaign based on the delivery method
c. The overall marketing budget for a year
d. The marketing personnel job descriptions

Question 87: What is one measure a company can use to validate the usefulness of its video posts on YouTube?
a. The number of followers
Ans: b. The amount of views of the video
c. The number of videos the company has up
Ans: d. The sales volume of the company

Question 88: What does the product portion of the 4 P's of marketing focus on?
Ans: a. The product or service being marketed to consumers
b. The manufacturing process
c. How the price will be set for the product
Ans: d. How the new product will be promoted

Question 89: What additional feature does Facebook have that helps engage in a dialogue with followers?
a. Ability to leave messages for each other
b. Ability to chat live
c. Ability to post updates live
d. Ability to post updates from a mobile device
e. All of the above

Question 90: Why would a company possibly want so spend more on PPC early on
Ans: to drive traffic to their site and increase awareness

Question 91: Why are purchased email lists typically ineffective?
a. They are too expensive
b. They distribute an email to far more people than the company has in its contacts
Ans: c. They make up fake emails to sell
d. They are not targeted at customers specific to your company and have high bounce rates

Question 92: Why has web marketing become a popular form of marketing?
a. It is much cheaper than other forms and often more effective
b. Television advertising is being offered less
c. It is easier than traditional marketing
Ans: d. It has been heavily advertised

Question 93: Why would a firm employ guerilla web marketing?
a. It is guaranteed to work
b. It allows greater flexibility
Ans: c. It gives the firm more control over its marketing budget.
d. It is unconventional and can often leave a lasting impression on potential customers

Question 94: What is contingency plan?
a. A second written plan in case management doesn't like the original plan
b. A detailed marketing plan
c. A set of actions to be taken if the origin l plan does not perform as anticipated
d. A marketing plan written just for social networking

Question 95: Why is affiliate marketing a favorable form of marketing
Ans: it grantees increased sales

Question 96: Why are affiliates not the same as having a sales force?
a. The affiliates are virtual
b. The affiliates can be based anywhere in the world
c. The affiliate only drives traffic, they do not necessarily convert them to sales
Ans: d. The affiliates have limited availability

Question 97: Why is it important to fine tune the timing of the ad and keywords used
Ans: to carefully target the customer base desired, not wasting impressions and clicks

Question 98: Why is the subject line of any email comparing important
Ans: it is all the receiver sees besides the email address until they open the email

Question 99: How do listeners decide what is a worthwhile podcast to continually listen to?
a. High quality audio and high quality content
b. If it’s funny
c. Broad based podcasts with no general direction
Ans: d. Having several hosts and a myriad of topics


oDesk Social Media Marketing Test Answers - 4


oDesk Social Media promoting check Answers
Social Media promoting check answers on oDesk for brand spanking new freelancer
The incomparable technique of net encouragement is works through inter communicate messages.  Developer ought to rank Associate in Nursing opt-in web author on the place attended of the web site to owed defamation and internet mail addresses.
More study will provide you with higher results on freelancing.
On oDesk new freelancer ought to pass the check for get sensible job conjointly good vendee because a vendee should see the check results of the candidate World Health Organization bid on his project. Therefore passing the check is most vital for oDesk job bidder.
Please scan terms and condition of taking check permanently results.
If you face any drawback please do not watch for touch upon comment box bellow.
For batter oDesk life certain our all services.

Question 61: How can a company create a forum for dialogue on LinkedIn?
a. Post updates to the company status
Ans: b. Use of Groups
c. Change the company profile regularly
d. Post demeaning comments for the competitors' pages

Question 62: What should be the length of an effective blog post?
a. Several pages in length
b. No more than a few sentences
c. A few sentences mixed with several links to other sites and references
Ans: d. A few paragraphs

Question 63: What is affiliate marketing
Ans: when a 3rd party helps market your business. And in turn your pay them a commission based on sales as aresult of their efforts

Question 64: What traditional marketing technique is YouTube closest to?
a. Print advertising
Ans: b. Television advertising
c. Radio advertising
d. Mail Advertising
Question 65: What is a method of marketing on Facebook which can reach several users by spending money?
a. Pay money for a better quality Facebook account
b. Pay a third party to make posts to your account
c. Charge a fee for users to be your friends
Ans: d. Facebook Pay Per Click placed advertisements

Question 66: What is meant by the concept of “viral” in social media?
Ans: a. Social media which is spread to viewers by the consumer, growing in popularity
Ans: b. It is a method of branding a company
c. Advertising which can easily be emailed
d. Marketing advertisements which are not serious

Question 67: Why would a company possibly want to spend more on PPC early on?
a. It costs less early on
Ans: b. To drive traffic to their site and increase awareness
c. To let the competition know they are serious
d. To sell more products

Question 68: How far into the future should a company plan its marketing activities?
Ans: a. Up to 1 year
b. 5 years
c. 1 month
Ans: d. Indefinitely

Question 69: Why is Facebook the most well rounded social networking marketing space?
a. It has been around the longest
b. It does not cost any money
Ans: c. It allows for video, short posts, long posts, articles, pictures – all aspects of other sites combined into one
d. It allows for pictures

Question 70: What is the character limit for posts on Twitter?
a. No limit
b. 100 characters
Ans; c. 140 characters
d. 200 characters

Question 71: What is meant by “white hat”?
Ans: a. When markets show up for work wearing white hats
b. Dishonest techniques for gaining higher ranking
c. Ethical and honest methods of increasing page ranking
d. Soft ware use to increase ranking

Question 72: Why is it important to have a company blog hosted on the company web domain versus a third party blogging site?
a. Required by law
Ans: b. Search engine rankings will include hits on the blog as part of the overall website hits
c. Requires less effort to maintain
d. Cannot be hacked easily

Question 73: What is a “value proposition”?
Ans: a. The pricing of the product
b. The same as a business plan
c. A statement as to how the company will make more money
d. A statement as to how the company adds value for customers

Question 74: What type of status updates would drive visitors to the company site?
Ans: a. An update telling friends they hope to see them all soon
Ans: b. A link to a new press release hosted on the company site
c. A link to a third party hosting a company press release
d. A picture of the CEO

Question 75: How does YouTube serve a dual purpose in social media marketing?
a. It can be used as a company blog as well as video advertisements
b. It can be used for company pictures and videos
c. It can be used to host the company website as well as videos
Asn: d. It can be used as the forum for dispersing company videos, as well as a host when embedding videos in sites outside of YouTube

Question 76: How can LinkedIn serve the company aside from social network marketing?
Ans: a. Job openings can easily be dispersed to qualified candidates on LinkedIn
b. Company pictures can be posted to the profile
c. Negative press about the competition can be easily spread
Ans: d. Pricing lists can be posted

Question 77: Which of the following would not be effective in headline writing?
a. Using words that draw attention
b. Using words that people may search for
Ans: c. Using small words which take up space and do not add value
d. Using words such as “new, exciting, special offer”

Question 78: How can a company place itself as an expert in a certain area of expertise?
a. Post updates which brag about the company
Ans: b. Actively answer questions in the Q&A section of the site
c. Post comments on competitors pages stating how they are inferior
Ans: d. Answer questions in all categories, even ones the company is not in business of.

Question 79: What is the overall goal of social media marketing for companies?
Ans: a. Generate sales
b. Increase company headcount
Ans: c. Increase their web presence
d. Help accelerate product launches

Question 80: How can a podcast be used to drive customers to a website?
a. By only hosting the podcast on the website
b. By giving information on the podcast which gives the listener the desire to learn more, and directing them to the website for information
c. By making the podcast a premium one which costs money
Ans: d. By telling the listeners that they need your product